Да подарим усмивки на жени и техните деца, преживели насилие!

Начало на кампанията: 01.03.2024

Ние сме от Фондация „Мисия Криле” – Стара Загора. Полагаме усилия да бъдем полезни на жени, преживели насилие и техните деца.

Да подарим усмивки на жени и техните деца, преживели насилие!
177 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS USMIVKI

За кампанията

През последните години броят на жените, които са потърсили подкрепа при нас нарасна значително. За изминалата година сме работили по около с 70 жертви на насилие.

Ние им предоставяме здравна, юридическа, психологическа, хуманитарна подкрепа. При нас те усещат, че има някой, който ги подкрепя и е с тях през целия болезнен, процес на отделяне от насилието. Помагаме им да започнат да вярват в бъдещето и да придобият увереност.

Вярваме, че с Ваша помощ, ще успеем да подарим усмивки на 15 жени и техните деца, преживели насилие.

Вярваме, че можем да намерим 300 души – дарители на усмивки, които да отделят поне по 20 лева всеки и да подарим позитивни преживявания на 15 жени и техните деца, преживели насилие.

letter С Ваша помощ искаме да дарим усмивки на жените и децата, с които работим. Планираме да организираме за тях образователни екскурзии до няколко забележителности в България – Етъра, Велико Търново, Карлово, Калофер, Сопот, Копривщица, както и да помогнем за преобразяването на 15 жени, жертви на насилие, като организираме посещение при фризьор, козметик и им дадем подаръчни ваучери. Това е част от възстановителния процес и възможност да се почувстват специални!

Целта

Вярваме, че Вие можете да бъдете човек, който да стане част от дарителите на усмивки!

Така ще се влеете в редиците на онази специална група от обществото, която изпълнява един по-висш закон – да дарява усмивки.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!