Заедно за Диди!

Начало на кампанията: 22.12.2023

Костадинка страда от множествена склероза – клинично-дефинитивна церебро-спинална форма от 3 години. Въпреки различните терапии, тя продължава да получава пристъпи. Надежда й дава лечението в институт „Пирогов“ в Москва, което представлява агресивна химиотерапия и преливане на стволови клетки. Тя вече успя да премине лечението. Сега, за да бъде затвърден ефекта от лечението, е необходима интензивна специализирана рехабилитация.

Заедно за Диди!
2 261 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS KOSTADINKA

За кампанията

Костадинка се насочва към МБАЛ „Авис медика“, с. Тученица, където й е изготвена програма, включваща конвенционална и роботизирана рехабилитация. Приблизителната сума за едномесечен курс терапия е 4000 лв. и се препоръчва тя да продължи минимум 1 година.

„Здpaвейте мили и go6pu xopa! Kaзвам се Костадинка, нa 45 roдини от град Пловдив. AДнес с голямо неудобство и болка се обръщам към Вас ce със зов и молба за помощ. Преди 3 години бях диагнозтицирана с нелечимата болест MHOЖECTBEHA CKЛEPO3A
Опитах какво ли не… от гладолечение до експериментални хапчета. Нещата ставаха все по-зле. Болестта прогресираше, а присъпите следваха един след друг. 
Имам две прекрасни деца (близнаци на 7 години), за които се грижа сама с помощта на майка си. Множествената склероза нанесе много поражения върху двигателните ми функции.През последните месеци ми е трудно да се движа дори с помощта на проходилка. 
Не мога да изпълнявам домакинските си задължения, което налага децата да се грижат за мен. Освен моята подвижност, болестта отнема и детството на моите слънчица. 
Моля всеки, който има желание и възможност да ме подкрепи в моята НАДЕЖДА ЗА НОВ ЖИВОТ. Моля, помогнете да бъда опора, а не бреме за моите деца!“

Целта

Кампанията набира 48 000 лв. за провеждане на едногодишна усилена рехабилитация за възвръщане на двигателните функции.

Да помогнеш е лесно

  • лева
    Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!