Да върнем живота на Вивиан!
DMS VIVIAN

Да върнем живота на Вивиан!

Кампанията на малката Вивиан приключва, след като за нея дойде много голямо дарение от дарител. Детето е в тежко състояние, но всички се надяваме скоро да има подобрение!

Публикуваме думите на бащата на Вивиан, който е трогнат и много развълнуван от изключителната щедрост на непознатия дарител.

Искрено и сърдечно ви благодарим за подкрепата! 

Вие следвате Светото Писание, което ни учи когато даряваме да го правим анонимно и да не требим за тези си действия. 

Господ здраве да ви дава, бъдете благословен! 

Вивиан в момента е в реанимацията на Токуда, в тежко състояние, молете се за нея и дай Боже скоро да оздравее! 

Още веднъж, сърдечно ви благодарим, пиша го не формално, а най- искрено! 

Сподели

Заедно събрахме 33 206 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
2089 5 0 7059 лв. 776 лв. 23272 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Вивиан се ражда с тежка асфиксия, без спонтанно дишане и с единични сърдечни тонове. Поставена е в кувьоз, на апаратна вентилация. Започва да прави и епилептични гърчове.

Изписана е без рефлекс за преглъщане, в тежко състояние. Родителите заминават за Германия, където на Вивиан е поставена сонда за хранене и са посъветвани да се приложи терапия със стволови клетки.

По късно получават оферти от клиника в Белград, където се изготвя спрей за продължително впръскване в носа и от клиника в Словакия, където се инжектират донорски стволови клетки през три месеца.

letter Вивиан не може да преглъща, тя има нужда от грижа и аспириране денонощно, за да не се задави... Родителите правят всичко възможно, за да облекчат състоянието й, те горещо се надяват, че ще успеят да наберат средства за лечението ѝ в чужбина.