Сдружение „Пет систърс“ събра 2300 лв. от продажбата на благотворителен календар
PETS

Сдружение „Пет систърс“ събра 2300 лв. от продажбата на благотворителен календар

Сподели

На 15.10.2023 г. сдружението участва на Базар на изкуствата на площад „Славейков“ в София, където за пръв път предложи благотворителния им календар за 2024 година. Много хора откликнаха на каузата, събраните дарения са в размер 2300 лева, с който са платени две просрочени фактури за храна.

Сдружението работи за благополучието на бездомните и домашни животни в България, осигуряването на по-добри шансове за живот и насърчаване на толерантното, отговорно и етично поведение на гражданите, медицинския персонал и публичните органи в грижата им за животните в съответствие с общоприетите норми, зададени от европейския съюз, световната здравна организация и международното и национално законодателство.

До този момент излекуваните бездомни животни са над 950, а на над 1500 са намерени домове.

Можете да подкрепите кампанията «За любовта, която маха с опашка» на сдружение „Пет систърс“ с дарителски SMS с кодова дума DMS PETS на 17777

Заедно събрахме 17 840 лв.

?>-->
Брой еднократни SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Брой абонаменти 10 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
5918 2737 534 0980 лв. 190 лв. 2579 лв.

За кампанията

Вярваме, че доброто може да се мултиплицира, когато се споделя!

Затова искаме да споделим с вас кучешките усмивки и котешкото мъркане от нашият Спасителен център „Едно добро начало”, създаден от сдружение „ПЕТ СИСТЪРС”.

За съжаление проблемът с безстопанствените кучета все още не намира стабилно и хуманно решение, но много хора с големи сърца са се ангажирали да помогат, тъй като липсва централизирано финансиране за кастрация, лечение и задомяване.

Всичко се случва с големите усилия на нашите доброволци и дарители. И вие можете да бъдете част от тези хора, защото с вашето дарение ще изхраним и намерим дом на 60 кучета и 40 котки, които понастоящем обитават спасителния ни център в покрайнините на град София и чиято издръжка месечно възлиза на 3 400 лева.

Гордеем се с нашата работа, защото колкото и да е клиширано, променяме съдби. Не само кучешки, но и човешки.

Работим активно с деца, помагаме на други неправителствени организации, опитваме се да въздействаме с позитивизма си на мисленето, като показваме колко любов може да даде едно куче или коте.

Затова в нашата Фейсбук страница често ще видите щастливия край в историята на някой косматко, ще видите усмивката му в прегръдките на неговия човек или радостта от свободния бяг в полето, след като години е живял на метър верига.

Станете част от това добро като дарите за месечното изхранване на опашатковците!

letter От създаването на спасителния център през 2016 година до този момент сме намерили домове на над 400 кучета и 60 котки, като работим с организации главно в Германия.