Уважаеми дарители,
поради технически причини след 25 август 2023 г. месечните SMS абонаменти са таксувани със закъснение на 4 и 5 октомври. Част от дарителите, които са клиенти на Yettel, са били погрешно таксувани два пъти. Телекомът работи за възстановяване на надвзетите суми, като това ще бъде отразено с корекция в следващата месечна фактура.

Моля да ни извините за причиненото неудобство и Ви благодарим за това, че сме заедно в подкрепата на значими каузи!

Да помогнем на Виктор да проходи!

Начало на кампанията: 02.11.2023

Подкрепете Виктор, за да може да проходи и да бъде самостоятелен. Родителите му правят всичко, но средствата не достигат.

Да помогнем на Виктор да проходи!
4 752 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS VIKTOR

За кампанията

Виктор е роден в 33 гестационна седмица с тегло под 2 кг. След прогресивно нарастване на главата е установена хидроцефалия и му е поставен вентрикулоперитонеален шънт.

Детето изостава и в нервно-психичното развитие и на 1 год. и 9 месеца е диагностицирано със спастична церебрална парализа – средна степен.

Виктор провежда рехабилитация от шестмесечна възраст – първо в България, а по-късно и в Турция. Поради по-добрите резултати, родителите искат рехабилитацията в Турция, център Рибем, да продължи.

Скъпи Дарители,

Ние сме Таня и Петър и сме родители на Виктор. Искаме да ви разкажем за едно лъчезарно, любознателно и прекрасно малко създание, което притежава и изключителна смелост и храброст! Той беше роден преждевременно в 32-ра гестационна седмица с тегло от едва 1850 грама.

След дълъг престой в неонатологията Вики бе диагностициран с вътрешна хидроцефалия. Претърпя две неврохирургични операции и му бе поставена клапа. За жалост неговите мъки не спиряха дотук и малкият ни юнак се изправи пред ново предизвикателство.

На по-късен етап се установи, че Вики има и детска церебрална парализа-квадрипареза. Започна ежедневни рехабилитации, които дадоха известни резултати и имаше подобрение в състоянието му, но като цяло, не са особено задоволителни. Впоследствие Виктор бе пренасочен към специалисти в чужбина. Рехабилитацията там е скъпоструваща, а като към това се прибавят и всички съпътстващи разходи, за нас става все по-трудно да се справяме сами и имаме нужда от съдействие!

letter Борбата, която водим е постоянна, но за съжаление средствата са малко и затова се обръщаме към Вас с молба да подкрепите Виктор за да може да проходи и да бъде самостоятелен. Вярваме, че с вашата подкрепа, Вики ще може да изживее едно изпълнено със забавления детство, както и да има възможността да порасне като пълноценен живот. Благодарим на всички, които ще ни подкрепят и имаме надеждата, че с ваша помощ ще изправим Вики на крака!

Целта

Стойността на 24 терапевтични сесии (1 месец) е 1920 евро. За 1 година са необходими 23 000 евро.

   

 

Да помогнеш е лесно

 • лева
  Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!