Помощ за Иво

Начало на кампанията: 16.10.2023

През април 2022 год. Иво получава исхемичен мозъчен инсулт. Последствията са тежки - левостранна хемипареза на ръка и крак. Рехабилитацията започва на десетия ден след инсулта, като продължава и до днес, за което обаче са нужни средства, с които семейството не разполага!

Помощ за Иво
10 536 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS IVO

За кампанията

След инсулта, Иво търси лечение в рехабилитационен център „Рего“.

Там му е съставена 12-седмична програма, която включва неврофизиологични упражнения и роботизирана терапия с Омего Плюс, Амадео и Диего за раздвижване на горни и долни крайници.

Стойността на процедурите е 5 400 евро. Семейството не може да се справи с тези разходи и стартира дарителска кампания за Иво!

letter Към 01.02.2024 год. Иво получи оферта за още 156 терапии в център "Рего", тъй като първоначалния пакет няма да е достатъчен за възстановяването му. Новата програма е на стойност 7 200 евро.

Споделете кампанията!

Изпратете вашата подкрепа с дарителски SMS на стойност 1 лев или дарете малка сума през дарителските онлайн бутони в страницата.

Всяко дарение е надежда за Иво!

Да помогнеш е лесно

 • лева
  Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!