Уважаеми дарители,
поради технически причини след 25 август 2023 г. месечните SMS абонаменти са таксувани със закъснение на 4 и 5 октомври. Част от дарителите, които са клиенти на Yettel, са били погрешно таксувани два пъти. Телекомът работи за възстановяване на надвзетите суми, като това ще бъде отразено с корекция в следващата месечна фактура.

Моля да ни извините за причиненото неудобство и Ви благодарим за това, че сме заедно в подкрепата на значими каузи!

Надежда за Максим

Начало на кампанията: 29.09.2023

Максим иска единствено да има обикновен, но пълноценен живот. Диагностициран с множествена склероза през 1996 год, той преминава през всички видове лечение, но продължава да се влошава. Сега има надежда за стопиране на болестта!

Надежда за Максим
3 309 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS MAKSI

За кампанията

Надежда за забавяне на заболяването и подобряване на състоянието му дава терапията в институт Пирогов в Москва, включваща високодозова имуносупресивна химиотерапия и последваща трансплантация на собствени стволови клетки.

Светли Хора с големи сърца, днес аз имам нужда от надежда! 
От 27 години живея с диагнозата Множествена склероза. За съжаление болестта прогресира и към момента единствената възможност да стопирам влошаванато си, е лечение със стволови клетки, за което са необходими непосилните за мен 52 000 евро (50 000 евро е офертата от болницата за терапията, 2 000 евро за самолетните билети). 

Никога в живота си не съм разчитал на никого. Справям се сам. Вярвам в доброто и хората. Най-силно обаче вярвам в ЧОВЕЩИНАТА.  

Със свито сърце и неудобство, днес ви моля – помогнете ми да не губя своята надежда и да отключа вратата към един обикновен и пълноценен живот!

Подкрепете ме, за да успея да стопирам прогресията на заболяването и, ако e рекъл Бог, да подобря състоянието си.  Видял съм стотици примери на човещина, вярвам че ще я усетя с вашата подкрепа и ви благодаря! 🧡

Благодаря на всеки един, който ще отдели от времето и ресурсите си, за да подкрепи моята кампания!

letter Стойността на лечението е 50 000 евро. За пътни разходи са необходими още 2000 евро.

Целта

Към 21.09.2023 год. в дарителската сметка на Максим има 38 250 лв. В други платформи има набрани 7300 лв.

Необходими са още още 58 450 лв.

 

Да помогнеш е лесно

 • лева
  Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!