Нови изпитания пред Денко, нужна е подкрепа!
DMS DENKO

Нови изпитания пред Денко, нужна е подкрепа!

Сподели

През месец август Денко Стойчев премина през контролните прегледи, които за съжаление показват, че все още има метастази в черния дроб, а в белия дроб възлите са увеличили размера си.

Онкологът е предписал още 6 химиотерапии, общо за 3 месеца. Денко смело премина две от шестте химиотерапии, които са отново венозни и по 48 часа и отново има нужда от финансова подкрепа.

Наличната сума ще стигне само за 3 терапии, заедно с разходите за хотел и транспорт, а ще са нужни и още консулти и изследвания, може би и нова операция за метастазите.

Денко и близките му благодарят на всички дарители и вярват, че с ваша помощ ще победят окончателно болестта.

Не спирайте подкрепата!  Дари за DMS DENKO

Заедно събрахме 34 906 лв.

?>-->
Брой еднократни SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Брой абонаменти 10 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
4920 142 0 09049 лв. 2970 лв. 17670 лв.

За кампанията

През 2022 год. Денко е диагностициран с карцином на ректум и с метастази в черния дроб, четвърти стадий. По спешност преминава през 6 химиотерапии в Турция, които дават много добри резултати – туморът и метастазите намаляват двойно.

В края на януари на Денко е извършена операция за отстраняване на тумора. Сега предстоят химиотерапия, затваряне на колостомията (18 500 евро), радиофреканс аблация, химиоемболизация (10 000 евро), контролни прегледи (около 3000 евро).

„Здравейте, добри хора! Аз съм Денко, баща на едно страхотно слънчево дете със Синдром на Даун на 3 годинки на име Симеон. Минахме през много трудности с него от раждането му до сега, непрекъснато посещавахме лекари и специалисти, имахме много притеснения и трудности, но продължаваме да се борим за него и да съхраним семейството си.
Тъкмо се бяхме поуспокоили за него и дойде ново изпитание: диагностицираха ме с карцином на ректум и с около 15 метастази в черния дроб, четвърти (последен) стадий, с кръвотечение. Казаха ми, че нямам време за губене и по спешност започнах и преминах 6 доста тежки химиотерапии в Турция, които дадоха страхотни резултати: туморът и метастазите се бяха повлияли и намалели двойно! Чувствах се много по-добре, не бях вечно изморен и отпаднал. Оказа се обаче, че това е само началото на нашата битка. Налага се операция за отстраняване на тумора в ректума, като първо трябва да се направи лъчетерапия (общо: 26 000 евро). До седмица трябва да се започне подготовката. След операцията ще трябва да премина отново през контролни прегледи: ядрено-магнитен резонанс с контраст и PET скенер (около 5 200 евро), лечение с химиотерапия, след което предстои още една операция: за отстраняване на 8 броя метастази от черния дроб (нямаме определени цени за тях). За съжаление нямаме тази финансова възможност.
Имах планове когато се пенсионирам да заживеем със семейството ми на село, за да бъде по-спокоен живота на нашето различно момченце, което винаги ще остане дете, да отглеждаме зеленчуци и животни, на които той много се радва. Моля ви, мили хора, помогнете на един баща да види момченцето си пораснало! Благодаря ви!“