Да помогнем на Ицето да върне живота си!

Начало на кампанията: 12.09.2023

През 2009 год. Христо е диагностициран с множествена склероза. През годините се лекува с няколко достъпни в България модифициращи хода на болестта лекарства, но заболяването продължава да прогресира. Към октомври 2024 год., 18 месеца след провеждането на лечение със стволови клетки в Москва, контролният ЯМР показва, че няма нови или активни стари лезии. Изследванията на кръв и урина вече са в нормални нива. Сега е важно рехабилитацията да продължи, за да се върне силата на мускулите в краката и да се подобри предаването на сигналите от централната нервна система към мускулите.

Да помогнем на Ицето да върне живота си!
7 099 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS ICETO

За кампанията

През април 2023 год. Христо преминава през трансплантация на стволови клетки в институт Пирогов, Москва. Сега е важно да проведе усилена и продължителна рехабилитация, за да бъдат затвърдени резултатите от трансплантацията.

Христо се насочва към МБАЛ „Авис медика“ за роботизирана рехабилитация, включително Локомат Про, други специализирани методи за рехабилитация и Бобат терапия.

Целта

12 дни терапия са на стойност 3920 лв. За една година са необходими 47 000 лв.

Към октомври 2024 год., 18 месеца след провеждането на лечение със стволови клетки в Москва, контролният ЯМР показва, че няма нови или активни стари лезии. Изследванията на кръв и урина вече са в нормални нива.

Сега е важно рехабилитацията да продължи, за да се върне силата на мускулите в краката и да се подобри предаването на сигналите от централната нервна система към мускулите.

Да помогнеш е лесно

  • лева
    Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!

Абонирай се за бюлетин на DMS