Уважаеми дарители,
поради технически причини след 25 август 2023 г. месечните SMS абонаменти са таксувани със закъснение на 4 и 5 октомври. Част от дарителите, които са клиенти на Yettel, са били погрешно таксувани два пъти. Телекомът работи за възстановяване на надвзетите суми, като това ще бъде отразено с корекция в следващата месечна фактура.

Моля да ни извините за причиненото неудобство и Ви благодарим за това, че сме заедно в подкрепата на значими каузи!

Надежда за Христо

Надежда за Христо

Начало на кампанията: 10.08.2023
Цел: 46 500 лв.
Остават: 36 860 лв.
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
6038 169 0 569 лв. 385 лв. 2310 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

В резултат на травмата, той получава мозъчен оток. За да спасят живота му, лекарите извършват декомпресивна краниектомия – отстранен е половината череп. След 4 месеца в болница Христо е изписан и семейството му полага неимоверни грижи за него, благодарение на които той започва да укрепва физически.

През август 2023 год. Христо беше транспортиран в Истанбул. След като стабилизираха състоянието му, турските неврохирурзи извършиха реконструкция на черепа му.

Последваха 3 седмици на наблюдение и постепенно сваляне на скобите от операцията. В момента е останала скоба само на едно място, което зараства по-трудно.

letter По препоръка на лекарите през октомври Христо е изписан и в момента си е вкъщи. Предстои отново да замине за Турция, където да се направи ЕЕГ, обстойни контролни прегледи, да се свалят окончателно скобите и да се направи операция за поставяне на мембрана на окото му. Средствата по дарителската сметка на Христо са на изчепване. Офталмологичната операция е на стойност 13 000 евро. За линейка с доктор реаниматор до Истанбул са необходими 10 000 лв. Няма яснота какви средства са необходими за прегледи и сваляне на скобите.