Уважаеми дарители,
поради технически причини след 25 август 2023 г. месечните SMS абонаменти са таксувани със закъснение на 4 и 5 октомври. Част от дарителите, които са клиенти на Yettel, са били погрешно таксувани два пъти. Телекомът работи за възстановяване на надвзетите суми, като това ще бъде отразено с корекция в следващата месечна фактура.

Моля да ни извините за причиненото неудобство и Ви благодарим за това, че сме заедно в подкрепата на значими каузи!

Спешно за Силвия!

Спешно за Силвия!

Начало на кампанията: 22.06.2023
Цел: 43 290 лв.

Заедно събрахме 17 537 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
3214 58 0 6407 лв. 860 лв. 6940 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 1 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

През март 2023 год. Силвия е диагностицирана с аденокарцином на бял дроб. В УМБАЛ „Св. Марина“ (Варна) нямат свободни легла за прием и по тази причина Силвия заминава за Турция, болница Аджъбадем, където след направени допълнителни изследвания се установява, че тя има лезия и в мозъка.

Веднага е извършена операция с гама нож за премахване на лезията. Назначена е химио и лъчетерапия за белия дроб.

Стойността на една химиотерапия е 5000 евро, а Силвия трябва да проведе като начало 4 вливки. След четвъртата ще се прецени дали са необходими още, или ще се премине към лъчетерапия, която ще е на стойност 5500 евро.

Кампанията стартира за набиране на 11 500 евро за една химиотерапия, ПЕТ скенер, ЯМР на мозък и лъчетерапия, като в хода на лечението сумата ще се актуализира според решенията на лекуващия екип.

Единствения ѝ шанс да продължи с лечението е с подкрепата на дарители!

letter До момента Силвия е провела 3 химиотерапии и заедно с лечението с гама нож, изследвания, медикаменти и престой в Турция, е заплатила около 40 000 евро, получени от кредити и ипотека. На семейството вече е непосилно да покрива лечението.