Спешно за Силвия!
DMS SILVIA

Спешно за Силвия!

С голяма тъга съобщаваме, че Силвия Дукова ни напусна.

Съболезнования на семейството и близките ѝ.

Благодарим на всички, които я подкрепяха в битката с болестта.

Сподели

Заедно събрахме 17 657 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
3214 68 0 6407 лв. 860 лв. 7040 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

През март 2023 год. Силвия е диагностицирана с аденокарцином на бял дроб. В УМБАЛ „Св. Марина“ (Варна) нямат свободни легла за прием и по тази причина Силвия заминава за Турция, болница Аджъбадем, където след направени допълнителни изследвания се установява, че тя има лезия и в мозъка.

Веднага е извършена операция с гама нож за премахване на лезията. Назначена е химио и лъчетерапия за белия дроб.

Стойността на една химиотерапия е 5000 евро, а Силвия трябва да проведе като начало 4 вливки. След четвъртата ще се прецени дали са необходими още, или ще се премине към лъчетерапия, която ще е на стойност 5500 евро.

Кампанията стартира за набиране на 11 500 евро за една химиотерапия, ПЕТ скенер, ЯМР на мозък и лъчетерапия, като в хода на лечението сумата ще се актуализира според решенията на лекуващия екип.

Единствения ѝ шанс да продължи с лечението е с подкрепата на дарители!

letter До момента Силвия е провела 3 химиотерапии и заедно с лечението с гама нож, изследвания, медикаменти и престой в Турция, е заплатила около 40 000 евро, получени от кредити и ипотека. На семейството вече е непосилно да покрива лечението.