Скъпи дарители, партньори и съмишленици, информираме ви, чe статистиката за SMS даренията в сайта в момента не отразява даренията чрез SMS от август и септември. Работи се по възстановяването й. Приемете извиненията ни за причиненото неудобство и ви благодарим за това, че сме заедно в подкрепата на значими каузи!

Спешно за Силвия!

Начало на кампанията: 22.06.2023

Силвия е диагностицирана с аденокарцином на бял дроб, в момента се лекува в Турция - провежда химиотерапия и лъчетерапия, но семейството вече не може да издържа финансово. Единственият ѝ шанс да продължи с лечението е с подкрепата на дарители!

Спешно за Силвия!
15 556 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS SILVIA

За кампанията

През март 2023 год. Силвия е диагностицирана с аденокарцином на бял дроб. В УМБАЛ „Св. Марина“ (Варна) нямат свободни легла за прием и по тази причина Силвия заминава за Турция, болница Аджъбадем, където след направени допълнителни изследвания се установява, че тя има лезия и в мозъка.

Веднага е извършена операция с гама нож за премахване на лезията. Назначена е химио и лъчетерапия за белия дроб.

Стойността на една химиотерапия е 5000 евро, а Силвия трябва да проведе като начало 4 вливки. След четвъртата ще се прецени дали са необходими още, или ще се премине към лъчетерапия, която ще е на стойност 5500 евро.

Кампанията стартира за набиране на 11 500 евро за една химиотерапия, ПЕТ скенер, ЯМР на мозък и лъчетерапия, като в хода на лечението сумата ще се актуализира според решенията на лекуващия екип.

Единствения ѝ шанс да продължи с лечението е с подкрепата на дарители!

letter До момента Силвия е провела 3 химиотерапии и заедно с лечението с гама нож, изследвания, медикаменти и престой в Турция, е заплатила около 40 000 евро, получени от кредити и ипотека. На семейството вече е непосилно да покрива лечението.

Целта

През месец юли Силвия получи нова оферта за продължаващо лечение на стойност 10 700 евро. Лечението включва химиотерапия с вливки и медикаменти и радиотерапия.

Целта на кампанията е увеличена с 10 700 евро.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!