Да помогнем на Тео смело да проходи!

Начало на кампанията: 19.05.2023

Теодор е роден недоносен и развива ДЦП. След много операции и рехабилитация, все още има сериозни проблеми с крачетата. Необходима е операция от неврохирург за преодоляване на спастиката, за да може Тео да ходи и играе нормално както всички деца.

Да помогнем на Тео смело да проходи!
8 809 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS TEODOR

За кампанията

Теодор е роден преждевременно в 29 г. с., вследствие на което развива детска церебрална парализа. От 8-месечна възраст е на непрекъсната рехабилитация за отпускане на мускулите на крачетата. Поставян му е два пъти ботокс, извършена е и фибротомия в Сърбия.

Така в състоянието на детето има известно подобрение, но изострената спастика на долните крайници продължава да бъде сериозен проблем.

Затова родителите правят запитване до д-р Парк – известния неврохирург, който прилага лечение на спастика чрез селективна дорзална ризотомия в САЩ, детска болница „Сейнт Луис“ – отговорът на д-р Парк е, че „Теодор е много добър кандидат за операция ризотомия.“

Здравейте мили хора с добри сърца!
Съдбата на един малък герой е във Вашите ръце !Т еодор е едно лъчезарно и будно детенце на 5 години, което страда от Детска церебрална парализа. За жалост, той не е имал възможността за весело и безгрижно детство, както повечето му връсници. Но това може да се промени !!! Нуждае се от Селективна Дорзална Ризотомия (SDR)процедура, чрез която Тео най-накрая ще може стабилно да проходи !!! Тя се извършва най – успешно в САЩ и по – точно в „CHILDREN’S HOSPITAL” ST.LOUIS, MISSOURI. Необходимата сумата за операцията е 49 118.00 $, която за жалост е непосилна за нашето семейство!
Затова имаме нужда от Вашата помощ и състрадателност, за да съберем необходимите средства възможно най-скоро!

 

letter В сумата не са включени разходи за транспорт и престой. Родителите са осигурили част от сумата, за останалата част обаче силно се надяват на дарителска подкрепа!

Целта

Към 12.05.2023 год. в дарителската сметка на Теодор има 32 300 лв.

Необходими са още около 31 300 долара.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!