ПоДари мечтано игрище на децата от училището в Русаля

ПоДари мечтано игрище на децата от училището в Русаля

Начало на кампанията: 07.04.2023
Цел: 17 000 лв.
Остават: 15 347 лв.
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
245 38 0 527 лв. 0 лв. 805 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 2 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Нашите 38 малчугани живеят и учат в пансиона ни целогодишно, но за жалост часовете им по физическо възпитание преминават на поляната, където често е влажно, студено и кално. Изцяло зависим от времето и понякога не е възможно да потичат навън.

Децата се цапат и се връщат в пансиона с кални обувки и дрехи. Това пък води до много грижи и разходи за пране, сушене и цялостно почистване на дрехите и обувките им.

Фокусът ни е изцяло съсредоточен върху будни и даровити деца от най-бедните слоеве на обществото. Деца, израстващи в пълна социална изолация, лишени от правото на равен старт и шанс за развитие. Безспорно това е национален проблем, който изправя обществото и държавата ни пред огромна отговорност за бъдещето.

Какво сме постигнали до сега?

Създадoхме частно основно училище и пансион, където освен образование, при нас децата получават напълно безплатно възпитание, грижа и дом, като целим да съхранят идентичността, връзката със семейството и общността им. Възпитаниците ни идват с редица социални, емоционални и образователни дефицити, натрупани вследствие на досегашния им начин на живот.

Ние им даваме грижа, любов, подкрепа и среда, в която талантите им да се реализират от подготвителна предучилищна група до завършване на 12-ти клас.

 

letter Можем да го направим! Просто имаме нужда от малко помощ. От вашата помощ!