Скъпи дарители, партньори и съмишленици, информираме ви, чe статистиката за SMS даренията в сайта в момента не отразява даренията чрез SMS от август и септември. Работи се по възстановяването й. Приемете извиненията ни за причиненото неудобство и ви благодарим за това, че сме заедно в подкрепата на значими каузи!

Помощ за Жоро!

Георги Андонов с. Брестник
Начало на кампанията: 07.04.2023

Необходима е втора оперативна намеса за спасяване на десния крак на Жоро. Първата операция вече е извършена и тя е успешна.

Помощ за Жоро!
6 503 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS JORO

Историята на Жоро

Преди 25 години Георги счупва бедрената шийка на дясното бедро. След няколко години получава повторно счупване на същата кост.

През 2000 год. му е имплантирана тазобедрена ендопротеза, но развива дълбока инфекция на импланта и след многократни промивки и дренажи, през 2003 год. се налага ендопротезата да бъде махната. Поставен му е временен имплант и през 2005 год. отново е поставена постоянна става.

Дотук Георги е преминал през 17 операции на крака!

В момента има значително скъсяване на крака, болки в областта на тазобедрената става и секретираща фистула на бедрото. Болница Optimed, Турция предлага план за лечение, включващ операция за сваляне на всички импланти, поставяне на антибиотичен спейсър, а като следващ етап е предвидена операция за поставяне на протеза на тазобедрената става заедно с коляното.

Продължителността на лечението ще е 6-9 месеца, а общата сума е 17 000 евро.

Към 27.04.2023 год. Георги получи предложение от клиника в Берлин за извършване на 2 операции и поставяне на нова става. Стойността на операциите е 11 735 лв. След това ще има минимум 3 месеца период на възстановяване и прием на медикаменти, които не са калкулирани още.

Необходима е спешна оперативна намеса за спасяване на десния крак. Първата операция е трябвало да се извърши на 30.03.2023 год., но поради липса на средства е отложена.

Развитие

Към 26.07.2023 год. първата операция на Георги е извършена и тя е успешна. На 4.08.2023 год. Георги е изписан от болницата.

Втората операция ще бъде извършена приблизително след 2 или 3 месеца.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!