Помощ за Жоро!

Георги Андонов с. Брестник
Начало на кампанията: 07.04.2023

Към февруари 2024 год. и втората операция на Георги е извършена и е успешна. Сега му предстои физиотерапия. Ако всичко върви по план, след 6 месеца Жоро ще премине през още една операция, с която се надява да приключи лечението му. Кампанията продължава за набиране на средства за физиотерапия, контролни прегледи и трета операция.

Помощ за Жоро!
8 981 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS JORO

Историята на Жоро

Преди 25 години Георги счупва бедрената шийка на дясното бедро. След няколко години получава повторно счупване на същата кост.

През 2000 год. му е имплантирана тазобедрена ендопротеза, но развива дълбока инфекция на импланта и след многократни промивки и дренажи, през 2003 год. се налага ендопротезата да бъде махната. Поставен му е временен имплант и през 2005 год. отново е поставена постоянна става.

Дотук Георги е преминал през 17 операции на крака!

В момента има значително скъсяване на крака, болки в областта на тазобедрената става и секретираща фистула на бедрото. Болница Optimed, Турция предлага план за лечение, включващ операция за сваляне на всички импланти, поставяне на антибиотичен спейсър, а като следващ етап е предвидена операция за поставяне на протеза на тазобедрената става заедно с коляното.

Продължителността на лечението ще е 6-9 месеца, а общата сума е 17 000 евро.

Към 27.04.2023 год. Георги получи предложение от клиника в Берлин за извършване на 2 операции и поставяне на нова става. Стойността на операциите е 11 735 лв. След това ще има минимум 3 месеца период на възстановяване и прием на медикаменти, които не са калкулирани още.

Необходима е спешна оперативна намеса за спасяване на десния крак. Първата операция е трябвало да се извърши на 30.03.2023 год., но поради липса на средства е отложена.

Развитие

Към февруари 2024 год. и втората операция на Георги е извършена и е успешна. Сега му предстои физиотерапия.

Ако всичко върви по план, след 6 месеца Жоро ще премине през още една операция, с която се надява да приключи лечението му.

Кампанията продължава за набиране на средства за физиотерапия, контролни прегледи и трета операция.

Да помогнеш е лесно

  • лева
    Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!