Летен лагер за шампионите от Spelling Bee
DMS BEE

Летен лагер за шампионите от Spelling Bee

Сподели

Заедно събрахме 50 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
33 2 0 13 лв. 0 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Можете ли да си представите младежи, които пишат на английски без дори да се замислят за правописа и нямат нужда от Google при изписването на сложни думи като c-o-n-s-c-i-e-n-t-i-o-u-s?

Да, има такива деца! Това са победителите в Националното състезание по правопис на английски език Spelling Bee!

Тази година над 4200 ученици от цялата страна се трудиха неуморно и научиха правописа на 800 трудни думи на английски език. Най-добрите 30 от тях стигнаха до финала, след като положиха огромни усилия да докажат, че старанието и състезателният дух винаги водят до отлични резултати.

Всички те се състезаваха за Голямата награда – летен лагер, по време на който да учат и се забавляват заедно, докато общуват помежду си на английски език.

Летният езиков лагер Spelling Bee ще събере на едно място ученици от цяла България, които споделят не само любовта към английския език, но и мотивацията да учат нови неща и да се развиват.

Нека те са пример за всички деца, че когато полагаш усилия, всичко е възможно!

letter Необходимата сума, за да се превърне това преживяване в реалност за един участник е 400 лв., а нашата обща цел е да наберем 4000 лева.