Да помогнем на Дани
DMS DANI

Да помогнем на Дани

Кампанията е прекратена поради слаба активност.

Сподели

Заедно събрахме 3 147 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
1433 27 0 1130 лв. 295 лв. 235 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

През 2021 год. Йордан е диагностициран с бъбречна недостатъчност в Германия и е поставен на хрониохемодиализа. През 2022 год. се прибира в България и продължава с хемодиализното лечение в УМБАЛ „Света Марина“ Варна.

От медицински център „Хаят“ в Турция са готови да извършат бъбречна трансплантация. Стойността на операцията е 25 750 евро.

“Здравейте, до всички мои приятели познати и непознати, моля, за искрица светлина в моя живот! Казвам се Йордан Пенев Иванов, на 32 години съм, с тежка диагноза бъбречна недостатъчност. Общата функция на двата ми бъбрека е 6%. От 2 години съм на хемодиализа –  3 дни в седмицата съм вързан по 4 часа и половина за машината. Нуждая се спешно и неотложно от трансплантация. Сестричката ми е съгласна да си дари бъбрека, но нямаме финансовата възможност. Сумата, от която се нуждаем, е  25 000 евро.
Вярвам, че все още доброто живее у хората. Моля, всеки които може да помогне с дарение или само със споделяне на тази молба да достигне до повече хора. Всяка помощ е важна за нас. Помагайки ми, ще върнете радостта в семейството и живота ми.

Благодаря ви предварително! Бъдете благословени!”