Да помогнем на Дани

Начало на кампанията: 16.03.2023

32-годишния Йордан от Варна страда от остра бъбречна недостатъчност. Нужни са средства за трансплантация.

Да помогнем на Дани
829 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS DANI

За кампанията

През 2021 год. Йордан е диагностициран с бъбречна недостатъчност в Германия и е поставен на хрониохемодиализа. През 2022 год. се прибира в България и продължава с хемодиализното лечение в УМБАЛ „Света Марина“ Варна.

От медицински център „Хаят“ в Турция са готови да извършат бъбречна трансплантация. Стойността на операцията е 25 750 евро.

“Здравейте, до всички мои приятели познати и непознати, моля, за искрица светлина в моя живот! Казвам се Йордан Пенев Иванов, на 32 години съм, с тежка диагноза бъбречна недостатъчност. Общата функция на двата ми бъбрека е 6%. От 2 години съм на хемодиализа –  3 дни в седмицата съм вързан по 4 часа и половина за машината. Нуждая се спешно и неотложно от трансплантация. Сестричката ми е съгласна да си дари бъбрека, но нямаме финансовата възможност. Сумата, от която се нуждаем, е  25 000 евро.
Вярвам, че все още доброто живее у хората. Моля, всеки които може да помогне с дарение или само със споделяне на тази молба да достигне до повече хора. Всяка помощ е важна за нас. Помагайки ми, ще върнете радостта в семейството и живота ми.

Благодаря ви предварително! Бъдете благословени!”

Целта

Кампанията набира 25 750 евро.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!