Скъпи дарители, партньори и съмишленици, информираме ви, чe статистиката за SMS даренията в сайта в момента не отразява даренията чрез SMS от август и септември. Работи се по възстановяването й. Приемете извиненията ни за причиненото неудобство и ви благодарим за това, че сме заедно в подкрепата на значими каузи!

Да помогнем на Дани

Начало на кампанията: 16.03.2023

32-годишния Йордан от Варна страда от остра бъбречна недостатъчност. Нужни са средства за трансплантация.

Да помогнем на Дани
3 008 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS DANI

За кампанията

През 2021 год. Йордан е диагностициран с бъбречна недостатъчност в Германия и е поставен на хрониохемодиализа. През 2022 год. се прибира в България и продължава с хемодиализното лечение в УМБАЛ „Света Марина“ Варна.

От медицински център „Хаят“ в Турция са готови да извършат бъбречна трансплантация. Стойността на операцията е 25 750 евро.

“Здравейте, до всички мои приятели познати и непознати, моля, за искрица светлина в моя живот! Казвам се Йордан Пенев Иванов, на 32 години съм, с тежка диагноза бъбречна недостатъчност. Общата функция на двата ми бъбрека е 6%. От 2 години съм на хемодиализа –  3 дни в седмицата съм вързан по 4 часа и половина за машината. Нуждая се спешно и неотложно от трансплантация. Сестричката ми е съгласна да си дари бъбрека, но нямаме финансовата възможност. Сумата, от която се нуждаем, е  25 000 евро.
Вярвам, че все още доброто живее у хората. Моля, всеки които може да помогне с дарение или само със споделяне на тази молба да достигне до повече хора. Всяка помощ е важна за нас. Помагайки ми, ще върнете радостта в семейството и живота ми.

Благодаря ви предварително! Бъдете благословени!”

Целта

Кампанията набира 25 750 евро.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!