Слушаме децата, създаваме бъдещето

Начало на кампанията: 01.11.2023

„Правото на децата и младите хора мнението им да бъде чуто, зачитано по теми, които касаят живота им“! Това е целта на дарителската кампания на Национална мрежа за децата, в която може да се включите с DMS DETE на номер 17 777.

Слушаме децата, създаваме бъдещето
1 140 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS DETE

За кампанията

Национална мрежа за децата, над 10 години реализира програма „Мегафон“, в която са взели участие над 400 деца с различен етнически произход, история и  социален опит.

Тази година организацията се включва в Световното движение за празнуване на щедростта ЩедрияВторник 2023, което е на 28 ноември.

letter Програма „Мегафон“ е двугодишна програма, в която младежите се учат какви права имат и как да се застъпват за тях, а през втората година провеждат изследвания сред своите връстници по теми така важни за общността, в която живеят, както и за всички деца в страната. Такива теми са: образование, екология, финансова грамотност, социални мрежи, тормоз в училище. В младежите се зароди идеята да представят мнението да популяризират и дискутират чрез излъчването на Podcast „Мегафон“ по наболелите теми онлайн и офлайн.

Дарете и вие!

Към този момент децата са преминали специално обучение за водене на Podcast, в което изградиха опит в изпълнението, записването и излъчването.

С вашата подкрепа  ще се осигурят средства за оборудване, с което младежите от програма „Мегафон“ ще могат да представят своята позиция по въпросите които ги вълнуват.

Целта е набиране на 3 000 лв., с които да бъдат закупени оборудване за провеждане на подкаст – рекордер, микрофони, стойка за микрофони, кабели и слушалки.

Национална мрежа за децата се стреми да подкрепя младите хора в това да променят общността, в която живеят, превръщайки се в успешни млади лидери на мнение.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!