Скъпи дарители, партньори и съмишленици, информираме ви, чe статистиката за SMS даренията в сайта в момента не отразява даренията чрез SMS от август и септември. Работи се по възстановяването й. Приемете извиненията ни за причиненото неудобство и ви благодарим за това, че сме заедно в подкрепата на значими каузи!

Да спасим 15-ти септември за учениците в наводнените населени места!

Начало на кампанията: 08.09.2023

Включете се в дарителската кампания на Национална мрежа за децата, насочена към семействата с ученици в наводнените райони! Децата от потопените села Кости и Бродилово до Царево няма да могат да започнат нормално учебната година!

Да спасим 15-ти септември за учениците в наводнените населени места!
752 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS DETE

За кампанията

От Национална мрежа за децата, заедно със СУ „Никола Вапцаров“ – град Царево, ще подпомогнем децата от тези две най-засегнати места.

Семействата там са изправени пред съсипана покъщнина и непосилни спешни разходи за възстановяване на домовете си точно преди 15-ти септември, когато основен разход за родителите е осигуряването на всичко нужно за началото на учебната година.

letter През септември Национална мрежа за децата ще насочи всички дарени суми в помощ на родителите и учениците в Кости и Бродилово.

Дарете и вие!

Да спасим 15-ти септември за учениците в наводнените населени места!

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!