Абонирай се за бъдещето на децата!

Начало на кампанията: 28.02.2023

Борбата срещу насилието в училище е ежедневна работа, в която трябва да се включи цялото общество. С това послание посрещаме световния ден за борба с тормоза в училище, познат като „Ден на розовата фланелка“. На този ден всички, съпричастни с темата, обличат розово, за да изразят своята позиция. Именно на тази дата стартираме кампанията „Абонирай се за бъдещето на децата“, която напомня две важни неща – насилието в училище е проблем за всяко дете, за всеки родител и за цялото общество, а решението изисква постоянна, системна работа.

Абонирай се за бъдещето на децата!
40 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS DETE

За кампанията

Всяко 3-то дете в България е жертва на насилие в училище.

Децата най-често стават жертва на насилие именно в училище. Там, където ги изпращаме с вярата, че са в безопасност, че учат спокойно и градят бъдещето си. Заедно можем да кажем СТОП на насилието в училище!

Да ни подкрепиш в тази борба е абонамент за бъдещето на децата – да го има сега, по-добро, каквото го заслужават. Вероятно имаш абонамент за Netflix, HBO, Spotify, Storytel. Сега е време да се абонираш за бъдещето на децата.

Как става това?
Като станеш месечен дарител и ни подкрепиш в ежедневната ни борба.

letter Ние се борим да има работещи механизми за превенция и реакция на насилие, а не тромави и формални, както са сега. Борим се всички педагози и персонал да работят за класни стаи с приобщаваща и толерантна среда, да развиват ненасилствена комуникация и социално-емоционални умения у децата. Борим се да има допълнителна помощ извън училище при по-тежките случаи.

СТОП на насилието в училище!

Днес е трудно да се довериш и да дариш. На нас можеш да имаш доверие – повече от 16 години се борим за правата на децата, репутацията ни е доказана, резултатите от работата ни са неоспорими всяка година.

Благодарим, че ни подкрепяш!

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!