Скъпи дарители, партньори и съмишленици, информираме ви, чe статистиката за SMS даренията в сайта в момента не отразява даренията чрез SMS от август и септември. Работи се по възстановяването й. Приемете извиненията ни за причиненото неудобство и ви благодарим за това, че сме заедно в подкрепата на значими каузи!

Надежда за Краси!

Начало на кампанията: 02.02.2023

Красимир е в тежко състояние и се нуждае от спешна операция.

Надежда за Краси!
5 074 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS KRASI

За кампанията

Тежкото състояние на Краси е резултат от травма при пътно произшествие преди 10 години. Вследствие на прекараните флеботромбози в момента той страда от хронична венозна тромбоза, незарастващи язви на двете подбедрици, отоци, болки, придобита епилепсия. Засегната е Vena Cava и цялата венозна система.

Турската Болница „Флорънс Найтингейл“ в Аташехир и проф. Мерт Думантепе предлагат операция, с която ще се отстранят проблемите със запушванията чрез различни методи – поставяне на 5 саморазширяващи се стендове и балонна ангиопластика.

Развитие

На 27 март 2023 г. беше направена операция по спешност във Аджибадем Сити Клиник в София от Екипа на Проф. Иво Петров. По време на операцията се откри аномалия на долна куха вена, но тъй като преди 2 години беше направена лазерна аблация на вена на крака, която е била помощна за кръвообращението, раните и болките са големи.

Налага се пластика, тъй като раните не могат да зараснат – операцията ще бъде направена в Клиника Аджибадем в София. В момента Краси е с инфекция на левия крак и приема антибиотици, след като премине възпалението ще бъде издадена оферта за стойността на пластиката.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!