Уважаеми дарители,
поради технически причини след 25 август 2023 г. месечните SMS абонаменти са таксувани със закъснение на 4 и 5 октомври. Част от дарителите, които са клиенти на Yettel, са били погрешно таксувани два пъти. Телекомът работи за възстановяване на надвзетите суми, като това ще бъде отразено с корекция в следващата месечна фактура.

Моля да ни извините за причиненото неудобство и Ви благодарим за това, че сме заедно в подкрепата на значими каузи!

Помогнете на деца да излязат от кръга на бедността и да се развиват!

Начало на кампанията: 28.01.2023

Кампанията набира средства в подкрепа на издръжката на социалните услуги на организацията за деца, младежи и семейства в риск. Годишно подкрепяме повече от 2000 деца, младежи и семейства. Предоставяме повече от 170 000 часа социална, здравна, педагогическа, психологическа и образователна подкрепа.

Помогнете на деца да излязат от кръга на бедността и да се развиват!
388 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS CONCORDIA

Какво правим

Фондация КОНКОРДИЯ България от 14 години подкрепя деца и младежи в изключително уязвимо положение: останали без дом, жертви на насилие, от изолирани семейства и общности, с риск от отпадане от образователната система, живеещи в бедност и глад, в невъзможност да си намерят работа.

Изпълняваме нашата мисия Децата и младежите водят достоен начин на живот, без риск от маргинализация като предоставяме подкрепа, според индивидуалните нужди на всеки: – образователни и обучителни услуги; психологическа, медицинска и социална подкрепа; помощ в търсенето, намирането и задържането на работното място; подслон, храна и дрехи.

Стремим се да помагаме на уязвимите за да се превърнат в здрави и пълноценни възрастни, които да разрушат моделите на бедност.

Нашата ежедневна работа е насочена към това да се прекъсне омагьосаният кръг на бедност и маргинализация за деца и младежи от общности в риск.

Работим и с цели семейства и общности по начин, който да намали възможните рискове за тях и да увеличи способността им да водят спокоен и успешен начин на живот.

Годишно подкрепяме повече от 2000 деца, младежи и семейства. Предоставяме им над 170 000 часа социална, здравна, педагогическа, психологическа и образователна подкрепа.

letter Ние търсим индивидуални решения за всяко дете и млад човек, така че да имат възможността да разгърнат потенциала си и да придобият умения да се справят с различни житейски ситуации. КОНКОРДИЯ помага бързо и директно на място! Отиваме там, където нуждата е най-голяма.

Целта

Цел на кампанията е набиране на 28 000 лв. за да осигурим издръжката на социалните услуги на организацията в подкрепа на деца, младежи и семейства в риск.

Подкрепете нашата мисия!

С вашето дарение ще стигнем до повече деца в нужда, на които да помогнем да разгърнат потенциала си и да се развиват!

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!