Скъпи дарители, партньори и съмишленици, информираме ви, чe статистиката за SMS даренията в сайта в момента не отразява даренията чрез SMS от август и септември. Работи се по възстановяването й. Приемете извиненията ни за причиненото неудобство и ви благодарим за това, че сме заедно в подкрепата на значими каузи!

Помощ за Снежка!

Начало на кампанията: 20.12.2022

Снежка е само на 25 години и майка на малко детенце, но води трудна битка за живота си! Подкрепете я!

Помощ за Снежка!
43 748 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS SNEZHKA

За кампанията

През юли 2021 год. Снежана е диагностицирана с остра лимфобластна Т-клетъчна левкемия. 9 месеца се лекува в Пловдив, но заболяването прогресира. Затова, от април 2022, постъпва в болница „Мемориал“, Турция, където й е извършена костно-мозъчна трансплантация.

През септември е изписана в ремисия на левкемията, но с положителен резултат за цитомегаловирус, заради който й е предписан тежък медикамент.

В края на ноември Снежана отново е приета в турската болница по спешност, заради кръвоизлив в мозъка и сепсис. След 1 седмица в интензивен сектор успява да се пребори, но изследванията показват туморно образувание в мозъка. Съмненията са за рецидив на левкемията.  

letter В момента се работи по стабилизиране на състоянието на Снежка, изследване на тумора и преценка за нов курс химиотерапия и трансплантация на костен мозък. Офертите ще бъдат издавани поетапно, в зависимост от лечението. Първата болнична оферта е за 10 дни терапия в хематологично отделение на стойност 11 000 евро.

Развитие:

На  27.12.2022 Снежана е преместена от болница MEMORIAL в болница ANADOLU, Истанбул, където ще продължи работата по стабилизиране на състоянието й и търсене на причината за ниските показатели и съпътстващите проблеми.

За престоя си в болница Мемориал Снежка дължи 25 280 евро, а в Анадолу за момента изискват 10 000 евро за хоспитализация и лечение. Целта на кампанията е променена на 35 280 евро.

27.01.2023 – получена е нова оферта за радиотерапия за 18 460 евро, с което целта на кампанията е увеличена на 53 740 евро.

Към 15.06.2023 год. Снежана вече е в България. До края на годината тя ще бъде на медикаментозно лечение. Ще има контролни прегледи в Турция и вероятно биопсия в края на годината. 

В дарителската сметка на Снежка има около 9000 евро. Кампанията остава отворена.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!