Прохладно лято за децата от ДГ „Радост“ – Лясковец

Не е нужно много, за да се направи добро. Сдружение „Училищно настоятелство при ДГ „Радост“ – гр. Лясковец“ търси добри хора да помогат за закупуването на климатик за нуждите на децата от градината.

Прохладно лято за децата от ДГ „Радост“ – Лясковец
81 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS KLIMA

За кампанията

Сдружение „Училищно настоятелство при ДГ „Радост“ – гр. Лясковец“ има основна цел подпомагане на развитието на детската градина, обогатяване на материалната база и осигуряване комфорт на децата, които посещават детската градина.

Проблемът, който искаме да решим с тази кампания, е да осигурим здравословна среда и спокойствие на децата в една от групите, в която температурата на въздуха през летните месеци е много над нормите за осъществяване на каквато и да било дейност.

letter Високите температури в помещението пречат на спокойния следобеден сън на децата, както и за провеждане на занимания на закрито.

Целта

За осигуряване на здравословна среда и комфорт на децата през летните месеци по време на престоя им в детската градина ще са ни нужни 2500 лв. за закупуване на климатик.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!