Скъпи дарители, партньори и съмишленици, информираме ви, чe статистиката за SMS даренията в сайта в момента не отразява даренията чрез SMS от август и септември. Работи се по възстановяването й. Приемете извиненията ни за причиненото неудобство и ви благодарим за това, че сме заедно в подкрепата на значими каузи!

Помагаме на Ани

Начало на кампанията: 09.12.2022

Ани е с ДЦП и има нужда от едногодишна непрекъсната рехабилитация, която ще помогне за подобряване на развитието на детето – психомоторно и двигателно.

Помагаме на Ани
27 792 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS ANI

За кампанията

Анна е родена преждевременно и развива детска церебрална парализа – тежка спастична квадрипареза. От 5 години на детето се провежда постоянна рехабилитация в различни центрове в България, но резултатите са незадоволителни.

Преди 1 година родителите започват да водят Ани в център „Рибем“, Турция. Там й се провеждат прегледи, рехабилитационни процедури и операции.

Препоръката е да се проведе едногодишна непрекъсната рехабилитация. Общата стойност на лечението за една година е 23 784 евро.

Офертата на център „Рибем“ за 1 месец рехабилитация е 1982 евро.

letter Според становище на д-р Петрова – специалист по детски болести, в последните месеци се наблюдава значителен прогрес в развитието на детето – психомоторно и двигателно. Затова специалистът препоръчва терапията да продължи в същия център.

Развитие

През 2023 год. рехабилитациите на Ани продължават по план. През месец юли на детето ще бъде поставен ботокс в ръчичките, за да намалее спастиката. До края на годината ще са необходими около 24 000 лв.

Към края на годината вероятно ще се наложи извършването на ортопедична операция, която прогнозно ще е на стойност около 20 000 евро.

Към 20.06.2023 год. в дарителската сметка на Ани има 53 300 лв. Необходими са още около 10 500 лв. за обезпечаване на лечението до края на годината.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!