Се-мей-ст-во, което ще бъде заедно на Бъдни вечер
DMS SEMEISTVO

Се-мей-ст-во, което ще бъде заедно на Бъдни вечер

Сподели

Заедно събрахме 592 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
64 5 0 148 лв. 10 лв. 360 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Ние от фондация Агапедия искаме да им помогнем по техния път обратно към дома!

Затова правим тази кампания, с която искаме да подкрепим децата да прекарат Бъдни вечер и Новогодишните празници в уютна и топла атмосфера при своя дядо, който им е единствен роднина и основна фигура в живота им.

Децата прекарват по половин ден седмично с него през последните 2 години от живота си, но имат нужда и искат да прекарват много повече време с него.

Необходимо е да съберем средства, за да може за закупим 3 легла с матраци за децата, да извозим събрания боклук в дворното пространство на къщата му и да довършим боядисването на стените и подмяна на входната врата.

Повече от половин година заедно с децата помагаме за оправянето на семейната им къща, с финансова помощ от наша страна и лични средства  на техния дядо, който е непретенциозен човек със скромен характер.

Трудолюбив и способен, той сам подмени дограмата и ремонтира покрива и помещенията, защото иска да остави едно хубаво наследство на внуците си.

letter Фондация "Агапедия България" работи с деца и младежи без родителска грижа между 7 и 19-годишна възраст от 2001 година, като полагаме 24-часова грижа за всички тях, както и подкрепяме за техните семейства, където това е възможно. Вярваме че, най-доброто място за всяко дете е в семейна, спокойна и сигурна обстановка, където да се радва на любимите си хора, домашни любимци и приятели от квартала. През всичките тези години сме помогнали на над 250 деца и младежи.