Млади таланти заслужават нови сценични костюми

Начало на кампанията: 18.11.2022

Талантливите деца от музикална школа “Карловойс” в гр. Карлово мечтаят за нови сценични костюми, с които да запишат видеоклип към своя авторска песен.

Млади таланти заслужават нови сценични костюми
38 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS ZVEZDI

Музикална школа “Карловойс”

Авторската песен е посветена на родината и е важна крачка напред в развитието на групата, в която пеят изявени деца от града, на възраст между 4 и 18 години. Малките звезди печелят редица престижни национални и международни конкурси.

Само за юни 2022 г. децата  са носители на 7 награди Гран При, 61 златни медала, 26 сребърни и 14 бронзови.

А от както съществува школата наградите са им безброй!

Костюмите ще бъдат с фолклорни мотиви и ще се ползват за бъдещите сценични изяви на групата, както в България, така и на международна сцена.

Чуйте Музикален поздрав от групата! 

Целта

Сумата, която трябва да се събере е едва 5000 лева. А радостта, която ще донесе това на децата, не може да бъде измерена.

Сдружение “Млади, активни, креативни” е организация с десетгодишен опит, подпомагаща личностната реализация на деца и младежи, живеещи в населените места на община Карлово.

За нас кампанията е повече от важна. Вярваме, че всяко дете заслужава шанс да развива своите таланти и протегната ръка, която да му покаже, че мечтите наистина се сбъдват!

Заедно можем да осигурим нови сценични костюми за талантливите деца от Музикална школа “Карловойс”!

Благодарим Ви!

 

Тази организация е участник в проекта на Фондация BCause проект „Информиране, ангажиране, успех“ с финансовата подкрепа на фонд „Активни граждани България“ (www.activecitizensfund.bg) по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ЕИП). Основната цел на проекта е подобряване на капацитета и устойчивостта на гражданския сектор, в това число на гражданските организации.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!