Живот за Ники!

Николай Дойчев Стара Загора
Начало на кампанията: 27.10.2022

Лошата вест идва в семейството на Николай през лятото на 2021 - диагнозата е “Рак на хранопровода и стомаха”. 

Живот за Ники!
26 441 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS NIKOLAI

Битката на Ники

Ракът е агресивен, а сумата за лечението нараства всеки ден. Семейството вече не може да се справя финансово и се обръща за помощ от дарители.

Николай преминава през 6-месечен курс химиотерапия в България, но лечението се оказва неефективно. Семейството решава да търси решение в чужбина и се насочват за лечение в болница Анадолу, Турция.

Направени са нови изследвания, скенер и план за лечение.

За съжаление след 8 месеца терапии в Турция, на контролен скенер се установяват нови образувания, което налага смяна на терапията и търсене на нова болница.

letter В момента Николай е хоспитализиран в болница Мемориал, Турция. Направено му е ново изследване на парафинови блокчета с биопсия, които се изпращат от болницата в Турция в САЩ, за да може да се изследва кое конкретно лекарство може да атакува агресивният рак. Това изследвано е абсолютно належащо, тъй като състоянието на Николай не позволява експерименти с различни химиотерапии. Той вече е включен за имунотерапия, въпреки че болницата все още не е получила плащане по офертата. Сумата за лечение е увеличена с още 9 500 евро.

Целта

Кампанията е много спешна, необходими са 31 500 евро за 6 курса имунотерапия. Отделно от имунотерапията е издадена проформа фактура за още 10 хил. евро, заплащане за престой и съпъстващо лечение в болницата.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!