Живот за Ники!
DMS NIKOLAI

Живот за Ники!

Николай Дойчев Стара Загора

С голяма скръб съобщаваме, че Николай ни напусна след тежко боледуване.. Съболезнования на семейството и близките.

Благодарим на всички дарители, които го подкрепиха в битката за живот.

Сподели

Заедно събрахме 39 743 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
8698 26 0 7280 лв. 1005 лв. 22708 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

Битката на Ники

Ракът е агресивен, а сумата за лечението нараства всеки ден. Семейството вече не може да се справя финансово и се обръща за помощ от дарители.

Николай преминава през 6-месечен курс химиотерапия в България, но лечението се оказва неефективно. Семейството решава да търси решение в чужбина и се насочват за лечение в болница Анадолу, Турция.

Направени са нови изследвания, скенер и план за лечение.

За съжаление след 8 месеца терапии в Турция, на контролен скенер се установяват нови образувания, което налага смяна на терапията и търсене на нова болница.

letter В момента Николай е хоспитализиран в болница Мемориал, Турция. Направено му е ново изследване на парафинови блокчета с биопсия, които се изпращат от болницата в Турция в САЩ, за да може да се изследва кое конкретно лекарство може да атакува агресивният рак. Това изследвано е абсолютно належащо, тъй като състоянието на Николай не позволява експерименти с различни химиотерапии. Той вече е включен за имунотерапия, въпреки че болницата все още не е получила плащане по офертата. Сумата за лечение е увеличена с още 9 500 евро.