Скъпи дарители, партньори и съмишленици, информираме ви, чe статистиката за SMS даренията в сайта в момента не отразява даренията чрез SMS от август и септември. Работи се по възстановяването й. Приемете извиненията ни за причиненото неудобство и ви благодарим за това, че сме заедно в подкрепата на значими каузи!

Искам да ходя!

Теодор Стоянов Стара Загора
Начало на кампанията: 11.10.2022

През януари 2023 год. ортопедичната операция на Тео е извършена, благодарение на помощта от дарители. През 2024 год. ще има още една за сваляне на поставените импланти, цатова кампанията остава отворена.

Искам да ходя!
25 608 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS TEO

За кампанията

Теодор е диагноза „Детска церебрална парализа квадрипареза и хидроцефалия“.  Преди година, при изследване със скенер, е открита луксация на тазобедрените стави, която трябва да се коригира оперативно.

Родителите се насочват към ортопедична клиника „Шпайзинг“ във Виена и получават оферта за операции на двете стави на стойност 24 300 евро. Планирана е и датата за прием – 17.01.2023 год.

Семейството на Тео подава в НЗОК заявление за финансиране на лечението, но получава отказ с мотива, че лечението може да се извърши в България.

Стартирана е дарителска кампания, за да може детето да бъде изпратено за оперативно лечение във Виена.

letter "Скъпи дарители, бихме искали да ви помолим за Вашата помощ! Преминаваме през най-трудния момент в живота ни и без Вашата подкрепа няма да се справим! Въпреки диагнозите Тео е едно усмихнато и изпълнено с радост дете. Сега му предстои тежка и скъпоструваща ортопедична операция, а след това ще има нужда и от дълга рехабилитация. Без вас няма да успеем, благодарим ви от сърце!"

Развитие

През януари 2023 год. ортопедичната операция на Тео е извършена. През 2024 год. ще има още една за сваляне на поставените импланти.
През 2023 год. Тео ще продължи с рехабилитацията, като паралелно се провежда лечение с медикамент „мускулен релаксант“. Стойността на лекарството е 870 щатски долара за едномесечен курс на лечение.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!