Скъпи дарители, партньори и съмишленици, информираме ви, чe статистиката за SMS даренията в сайта в момента не отразява даренията чрез SMS от август и септември. Работи се по възстановяването й. Приемете извиненията ни за причиненото неудобство и ви благодарим за това, че сме заедно в подкрепата на значими каузи!

Надежда за Калин!

Начало на кампанията: 07.10.2022

41-годишният Калин Георгиев се нуждае от нашата помощ, за да проведе спешно животоспасяващо лечение извън страната. Диагностициран е с остра лимфобластна левкемия В-фенотип, лечението е скъпо, но надежда ИМА!

Надежда за Калин!
27 128 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS KALIN

Битката за живот

Прeз месец юни тази година Калин е диагностициран с остра лимфобластна левкемия В-фенотип. В момента провежда високодозирана химиотерапия в България, но за да бъде излекуван е необходима костномозъчна трансплантация в чужбина.

Калин се обръща към болница Аджъбадем, Истанбул, където му изготвят оферта за трансплантация на костен мозък. Стойността на лечението е между 110 000 и 120 000 евро в зависимост от вида трансплантация – хаплоидентична или от съвпадащ неродствен донор.

„Живея с мисълта, че ще живея! Знам, че ме чака трудна битка, но до мен са жена ми, майка ми, близки приятели, даже си правя нереални планове.“

 

letter През декември 2022 год. Калин премина успешно през костномозъчна трансплантация.  От месец март е в България, като всяка седмица прави специални кръвни изследвания, които изпраща в Турция, а веднъж месечно пътува до болницата за контролни изследвания.

Развитие

Лечението на Калин ще продължи още две години. Той ще има нужда от още помощ, защото средствата необходими за изследвания, лекарства, прегледи до края на 2023 г. ще са около 50 000 евро.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!