Изправен гръбнак за Стилияна!
DMS STILIYANA

Изправен гръбнак за Стилияна!

Стиляна успя да събере нужните средства за своята операция! Благодарим на всички дарители, а на нея желаем успех!

На 12 години Стилияна получава диагноза за тежка форма на сколиоза. Според специалистите, единственото лечение е оперативна намеса. След 3 години неуспешни опити за корекция на изкривяването без операция, семейството на Стилияна започва дарителска кампания за набиране на средства за гръбначна операция.

Сподели

Заедно събрахме 9 619 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
2319 5 0 2314 лв. 665 лв. 4311 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

Историята на Стилияна

През 2019 г.  при профилактичен преглед на Стилияна е поставена диагноза „Ювенилна идиопатична сколиоза“.

Според специалистите единственото решение е операция, но родителите решават да опитат консервативно лечение с корсет и Шрот терапия –  специални упражнения.

За съжаление, въпреки усилията на Стилияна и родителите ѝ, градуса на изкривяване се увеличава и вече е наложително да се направи операция за изправяне на гръбнака с импланти.

letter Родителите се насочват към клиниката Eifelklinik St. Brigida (Германия), където са лекувани и други български деца. Офертата е на стойност 25 925 евро, а датата за операция – 28.09.2022 год. Времето за набиране на средствата е много кратко!