Уважаеми дарители,
поради технически причини след 25 август 2023 г. месечните SMS абонаменти са таксувани със закъснение на 4 и 5 октомври. Част от дарителите, които са клиенти на Yettel, са били погрешно таксувани два пъти. Телекомът работи за възстановяване на надвзетите суми, като това ще бъде отразено с корекция в следващата месечна фактура.

Моля да ни извините за причиненото неудобство и Ви благодарим за това, че сме заедно в подкрепата на значими каузи!

Подкрепи „Втори дом“ – буферен център за семейства с деца в Пловдив

Подкрепи „Втори дом“ – буферен център за семейства с деца в Пловдив

Начало на кампанията: 13.07.2022
Цел: 40 000 лв.
Остават: 36 894 лв.
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
475 72 29 1129 лв. 295 лв. 918 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Сградата на семейния център, бивша белодробна болница, е дадена на организацията от общината. Състоянието на водопровода, външната и вътрешна изолация не е добро. Центърът се нуждае и от оборудване на кухните, стаите и баните.

Към сградата на белодробната болница има и още една, по-малка сграда, също нуждаеща се от сериозен ремонт, която ще се превърне в детски център.

Там децата ще учат и играят в защитена среда, докато родителите се заемат с административни ангажименти, търсят работа или ходят на уроци по български.

letter Целта на детския център е да намали до възможно най-голяма степен стреса от преместването на семейството в изцяло нова среда. Организацията се нуждае от 40 000 лв. за наложителни ремонтни дейности.