Заедно за първия коткодом в Балчик!

Заедно за първия коткодом в Балчик!

Начало на кампанията: 10.05.2022
Цел: 10 000 лв.
Остават: 3 154 лв.
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
3895 618 88 630 лв. 270 лв. 375 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 69 от 2 лв.20 от 5 лв.

Нека заедно изградим първия коткодом в Балчик!

Подслоняваме животните в домашни условия, но бройката им става все по-непосилна, особено поради факта, че Балчик стана убежище и на много украински бежанци, които имат нужда от нашата помощ за домашните си любимци.

Община Балчик подпомогна дейността ни и ни предостави малка сграда, но оттук с наши средства трябва да превърнем голите тухлени стени в уютен подслон за пухкави бездомничета.

Освен че ще е първото такова пространство в необластен град, приютът ще ни помогне да спасим много повече котки от улицата, където те ежедневно стават жертва на автомобилния трафик, на инфекции, болести и недобронамерени граждани.

Сградата ще служи и за временен подслон на подлежащи на кастрация котки, което е ключова част от борбата със свръхпопулцията на бездомните животни. 

letter Без вашата помощ повечето от тях биха останали на улицата, където животът им няма да е по-дълъг от година-две…От наша страна, ние обещаваме да изградим един истински морски пристан за пухкавите котенца на града!