Ела и ти на старта!

Ела и ти на старта!

Начало на кампанията: 27.04.2022
Цел: 5 500 лв.
Остават: 5 188 лв.
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
55 2 0 135 лв. 10 лв. 108 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Докосваме се до свят, изпълнен с много емоции, предизвикателства и силни преживявания. Така вече 5 години заедно градим мостове между човешките сърца, проповядвайки решително равнопоставеност и толерантност.

Ела и ти на старта! Стани част от най-готиния отбор в 11-километровото състезание „По стъпките на Алеко“, което ние ще изминем заедно с 2-ма човека с увреждания.

Заедно разбихме стереотипа и доказваме, че и те могат! Участвахме в предишните 2 издания и завършихме в рамките на контролното време, в което дори не всички участници без двигателни проблеми успяват!

Състезанието ще се проведе на 1-ви октомври 2022 г. А дотогава ще търсим съмишленици – с нашата кауза се ангажират ентусиасти от всякакви сектори и професии. Нашите събития събират хора, които нямат обща демография, но ги свърза едно – планината, приключенията и състезанията! Ние сме звездите на състезанието и не оставаме незабелязани! Носим брандирани екипи и сме лесно разпознаваеми.

Гергана Дойчинова, учредител на фондацията: „Благодарни сме на всяка подкрепа! Ела и ти!“

Досега вече 125 човека с увреждания и над 300 доброволци имаха своите разЛични преживявания – участваха в преминаването по въжен тролей над водопади, посетиха пещери, издигаха се с въжени системи, достигнаха на водно колело до остров. Участвахме в две планински бягания с носилка, с шейни, теглени с турови ски и достигане до планински върхове. Част от инициативите ни досега бяха подкрепени от Столична община. Timehreos ни изненадаха с награда за смел подход 2019 г.