Шампионите на Горна баня играят заедно!

Начало на кампанията: 26.04.2022

Спортът събира хората, играта на открито прави от непознатите приятели. В общинския комплекс с преходни социални жилища в Горна баня живеят младежи от България, Украйна и Сирия, а в квартала връстниците им са над 700. Дворът на бившия социален дом вместо да събира младежите от квартала и от преходните жилища, служи за паркинг! Наблизо няма спортни площадки, където младежите да се събират и тренират.

Шампионите на Горна баня играят заедно!
30 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS IGRA

За кампанията

Шампионите от Горна баня имат нужда от обновено общодостъпно място, на което да тренират баскетбол, волейбол и фитнес! Никой не е станал номер 1 в спорта, без да е играл с приятели в квартала, нали?

Целта

Кампанията „Шампионите на Горна баня играят заедно!“ цели да събере 15 000 лв. за комбинирано игрище и стрийт фитнес. Ние от сдружение „Безопасни детски площадки“ искаме да изградим безопасна и модерна спортна площадка и място за отдих в уюта на прекрасния парк. Инициативата е подкрепена от район „Овча купел“ с обещание за бързо оформяне на админстративните процедури.

Приятели, от нас – мястото за тренировки за децата на Горна Баня, от тях – шампионските успехи! Предложението си го бива, нали?

Можете да подкрепите кампанията „Шампионите на Горна баня играят заедно!“ и в Platformata.bg

Тази организация е участник в проекта на Фондация BCause „Информиране, ангажиране, успех!“, финансиран по Фонд Активни граждани България от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Основната цел на проекта е подобряване на капацитета и устойчивостта на гражданския сектор.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!