Подкрепа за бежанците от Украйна, потърсили подслон в България
DMS ZA UKRAINA

Подкрепа за бежанците от Украйна, потърсили подслон в България

Военните действия на Русия в Украйна отвориха нова рана в човечеството. Рана, която хвърля траен отпечатък върху всеки един човек, независимо в коя точка на света се намира. Разбира се, в момента най-засегнати са децата, жените, мъжете и възрастните хора на Украйна. Изправени пред жестокото лице на войната, те поемат тежкия път на бягството, изоставяйки домовете и родината си, за да спасят живота си.

Сподели

Заедно събрахме 4 936 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
876 53 33 2524 лв. 355 лв. 910 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

В тези размирни времена, когато страдат невинни хора, Католическата църква в България и „Каритас“ изразяват готовност да помогнат на бежанците от Украйна, потърсили подслон в България.

Ще помогнем на засегнатите от войната, останали без близки и дом, да усетят спокойствието и сигурността, от която се нуждаят, за да продължат живота си достойно.

Нашите структури по места ще окажат комплексна подкрепа на хората, поели по тежкия път на бягството, за да спасят живота си.

Ще съдействаме с превоз, настаняване, раздаване на храна и продукти от първа необходимост и всяка друга подкрепа, която ще възвърне надеждата сред най-уязвимите в тази ситуация.

Вече можете да направите своето дарение и в Settle като сканирате QR кода по-долу:

letter Бъдете част от нашата кауза! Нека бъдем единни в съпричастността и подкрепата си към страдащите от войната и да им окажем подкрепата, от която имат най-голяма нужда, за да възвърнат надеждата си за достоен живот.