Да подкрепим Стела!

Стела Пенчева Стара Загора
Начало на кампанията: 04.03.2022

Стела претърпява тежка катастрофа през септември 2020 год. В УМБАЛ "Св. Георги", гр. Пловдив са извършени животоспасяващи коремна и белодробна операция и състоянието й е стабилизирано.

Да подкрепим Стела!
2 764 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS STELI

За кампанията

Сега проблемите на Стела са свързани с множеството фрактури, получени по време на катастрофата, сред които счупвания на гръбначни прешлени и на таз. Направени са две операции на таза.

След 3 месеца Стела се прибира у дома и започва интензивна рехабилитация, но заради прекъснати нерви, отговарящи за двигателната активност, тя има пареза на стъпалото и изпитва силни болки.

Според специалистите в България повече нищо не може да се направи.

Стела се обръща към институт AIMIS Spine, Кипър. Получава оферта за сложна операция, включваща поставяне на импланти и трансплантация на костен мозък, с която се цели възстановяване на двигателните способности до 80%.

letter Болницата в Кипър не работи с формуляр S2 за планирано лечение в ЕС, затова Стела трябва сама да осигури сумата, а това е извън възможностите на семейството й. Стела разчита на помощ от дарители!

Целта

Стойността на лечението е 82 000 евро.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!