Да подкрепим Стела!
DMS STELI

Да подкрепим Стела!

Стела Пенчева Стара Загора

Кампанията на Стела приключва – операцията й ще бъде извършена на 26 юни 2022, като ще бъде заплатена от набраните дарения и с лични средства.

Пожелаваме й успех и бързо възстановяване!

Сподели

Заедно събрахме 2 797 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
645 3 2 914 лв. 180 лв. 1042 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Стела претърпява тежка катастрофа през септември 2020 год. В УМБАЛ „Св. Георги“, гр. Пловдив са извършени животоспасяващи коремна и белодробна операция и състоянието й е стабилизирано.

Сега проблемите на Стела са свързани с множеството фрактури, получени по време на катастрофата, сред които счупвания на гръбначни прешлени и на таз. Направени са две операции на таза.

След 3 месеца Стела се прибира у дома и започва интензивна рехабилитация, но заради прекъснати нерви, отговарящи за двигателната активност, тя има пареза на стъпалото и изпитва силни болки.

Според специалистите в България повече нищо не може да се направи.

Стела се обръща към институт AIMIS Spine, Кипър. Получава оферта за сложна операция, включваща поставяне на импланти и трансплантация на костен мозък, с която се цели възстановяване на двигателните способности до 80%.

letter Болницата в Кипър не работи с формуляр S2 за планирано лечение в ЕС, затова Стела трябва сама да осигури сумата, а това е извън възможностите на семейството й. Стела разчита на помощ от дарители!