Да преоткрием света на природните науки!

Начало на кампанията: 26.11.2021

Ние, учениците и учителите, от ПГЕ „Джон Атанасов“ гр. Стара Загора заедно с Вашата подкрепа искаме да създадем и оборудваме Кабинет по природни науки.

Да преоткрием света на природните науки!
5 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS JOHNSZ

Защо?

Вярваме, че чрез него ще предизвикаме интереса към природните науки, ще провокираме любопитство към опознаване на процесите и явленията на Земята и в Космоса.

В него ще можем да провеждане опити в реална лабораторна среда. Кабинетът ще разполага с модерно оборудване и разработени модерни технологии в областта на физиката, химията и биологията.

Учениците от 8 до 12 клас ще използват кабинета за срещи, за дискусии и за състезания. Той ще се използва и за работа по проекти и „Занимания по интереси“.

letter Затова се обръщаме се към Вас - бивши ученици, родители, общественици и компании - да дарите в нашата кампания, за да осъществим мечтата си.

Целта

Подкрепете ни в това начинание, за да създадем съвременна и вдъхновяваща среда за децата!

Благодарим Ви, че сме заедно!

Тази организация е участник в проекта на Фондация BCause „Информиране, ангажиране, успех!“, финансиран по Фонд Активни граждани България от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Основната цел на проекта е подобряване на капацитета и устойчивостта на гражданския сектор.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!