Успешни по математика с Кан Академия

Успешни по математика с Кан Академия

Начало на кампанията: 25.11.2021
Цел: 30 000 лв.

Заедно събрахме 275 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
9 0 0 256 лв. 10 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

Какво е Кан Академия?

Учебната платформа Кан Академия вече помага на над 107 хиляди потребители – ученици, учители, родители – напълно безплатно.

Подготовка за важните изпити по математика след 7 и 12 клас – напълно безплатна и достъпна за всеки ученик – това е целта на тази кампания.

С ваша помощ всеки ще има шанс да влезе в гимназия или университет с математика – с безплатни обучителни материали на най-високо ниво на база на Кан Академия. 

“С Кан Академия наистина се учи на по-разбираем език! Всички уроци са обяснени много добре и има упражнения, поднесени по интересен начин. Малко хора оценяват усилията, отделени за превеждането на курсовете и факта, че всеки урок е приятен, дори материалът да е труден. Благодарение на Кан Академия видях какъв дълъг, но вълнуващ път ме чака и се радвам, че мога да продължа да се развивам!” – Виктория Митова, ученичка, 16 години.

Сдружение “Образование без раници”работи усилено всеки ден от годината, за да има безплатни общообразователни онлайн ресурси като Кан Академия на български език.

Ние помагаме за развиването на любознателността и потенциала на всеки учащ и обучаваме учители да прилагат технологии за по-успешно учене.

Българската версия на най-мащабната в света безплатна платформа за образование – Кан Академия – е дело на нашия екип.

В нея са достъпни над 6000 видеоурока и десетки хиляди статии и упражнения по математика, физика, химия, биология, здраве и медицина, световна история, музика, философия и др.; постоянно превеждаме и добавяме нови и нови обучителни ресурси от оригиналната английска версия на платформата.

Освен това, Кан Академия помага на всеки ученик да учи според нивото си и на всеки учител и родител да му помагат, следейки напредъка му. Всичко това е напълно безплатно за всеки ученик, учител и родител в страната, навсякъде, по всяко време.

В тази непредвидима, предизвикателна и изтощителна учебна година, както за ученици, така и за учители, изпълнена с непрестанни преходи от присъствено в дистанционно обучение и обратно, ние работим за това българските деца да имат достъп до все повече безплатно качествено образование на един клик разстояние.

letter Дарете за кампанията и ще ни помогнете да изготвим напълно безплатни онлайн курсове за подготовка за важните изпити по математика след 7 и 12 клас.