Успешни по математика с Кан Академия

Начало на кампанията: 25.11.2021

Дарете за кампанията и ще ни помогнете да изготвим напълно безплатни онлайн курсове за подготовка за важните изпити по математика след 7 и 12 клас.

Успешни по математика с Кан Академия
7 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS KHAN

Какво е Кан Академия?

Учебната платформа Кан Академия вече помага на над 107 хиляди потребители – ученици, учители, родители – напълно безплатно.

Подготовка за важните изпити по математика след 7 и 12 клас – напълно безплатна и достъпна за всеки ученик – това е целта на тази кампания.

С ваша помощ всеки ще има шанс да влезе в гимназия или университет с математика – с безплатни обучителни материали на най-високо ниво на база на Кан Академия. 

“С Кан Академия наистина се учи на по-разбираем език! Всички уроци са обяснени много добре и има упражнения, поднесени по интересен начин. Малко хора оценяват усилията, отделени за превеждането на курсовете и факта, че всеки урок е приятен, дори материалът да е труден. Благодарение на Кан Академия видях какъв дълъг, но вълнуващ път ме чака и се радвам, че мога да продължа да се развивам!” – Виктория Митова, ученичка, 16 години.

Сдружение “Образование без раници”работи усилено всеки ден от годината, за да има безплатни общообразователни онлайн ресурси като Кан Академия на български език.

Ние помагаме за развиването на любознателността и потенциала на всеки учащ и обучаваме учители да прилагат технологии за по-успешно учене.

Българската версия на най-мащабната в света безплатна платформа за образование – Кан Академия – е дело на нашия екип.

В нея са достъпни над 6000 видеоурока и десетки хиляди статии и упражнения по математика, физика, химия, биология, здраве и медицина, световна история, музика, философия и др.; постоянно превеждаме и добавяме нови и нови обучителни ресурси от оригиналната английска версия на платформата.

Освен това, Кан Академия помага на всеки ученик да учи според нивото си и на всеки учител и родител да му помагат, следейки напредъка му. Всичко това е напълно безплатно за всеки ученик, учител и родител в страната, навсякъде, по всяко време.

В тази непредвидима, предизвикателна и изтощителна учебна година, както за ученици, така и за учители, изпълнена с непрестанни преходи от присъствено в дистанционно обучение и обратно, ние работим за това българските деца да имат достъп до все повече безплатно качествено образование на един клик разстояние.

letter Дарете за кампанията и ще ни помогнете да изготвим напълно безплатни онлайн курсове за подготовка за важните изпити по математика след 7 и 12 клас.

Целта

Курсовете ще бъдат изготвени на база наличното в Кан Академия съдържание по математика плюс нови безплатни материали, изготвени от учители-експерти, така че да подготвят учениците целенасочено за едни от най-трудните изпити в училищния им живот, тези след 7 и 12 клас.

Нека всеки има шанс да влезе в гимназия и университет с напълно безплатни учебни материали на наистина високо ниво!

Тази организация е участник в проекта на Фондация BCause „Информиране, ангажиране, успех!“, финансиран по Фонд Активни граждани България от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Основната цел на проекта е подобряване на капацитета и устойчивостта на гражданския сектор.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!