Застани до нея!

Застани до нея!

Начало на кампанията: 19.11.2021
Цел: 2 500 лв.

Заедно събрахме 110 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
60 0 0 40 лв. 0 лв. 10 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

В България всяка трета жена е жертва на домашно насилие. А след появата на вируса Covid-19 търсенето на психологическа помощ се увеличи драстично.

Само през 2020 г. 19 момичета и жени завинаги изстинаха в прегръдката на домашното насилие, защото не е имало кой да им подаде ръка и да им вдъхне кураж, че има и друг живот. Че техният живот е ценен.

Арт терапията е вид психотерапевтична терапия, начин за изразяване на конкретни емоционални или физически проблеми чрез изкуството.

Тя се използва за жени, преживели тежък стрес и живот в условията на домашно насилие. С помощта на специалисти в областта сме успели да помогнем на много жени да прекъснат порочния кръг на насилието и да спасят себе си и децата си.

Ние вярваме, че всеки живот е важен и всяка една жена заслужава да живее обичана и уважавана!

letter “Терапията ми помогна да излезна цяла от ада на домашното насилие, да събера сили, за да спася себе си и детето ми, и да си тръгна, а момичетата от групата станаха моето семейство”, А.Г.