Застани до нея!

Начало на кампанията: 19.11.2021

С тази кампания искаме да съберем средства за провеждане на арт терапия за жени, жертви на насилие, за период от три месеца. Чрез нея те ще участват в общо 12 терапевтични сесии с продължителност по 90 минути всяка.

Застани до нея!
100 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS ZASTANI

За кампанията

В България всяка трета жена е жертва на домашно насилие. А след появата на вируса Covid-19 търсенето на психологическа помощ се увеличи драстично.

Само през 2020 г. 19 момичета и жени завинаги изстинаха в прегръдката на домашното насилие, защото не е имало кой да им подаде ръка и да им вдъхне кураж, че има и друг живот. Че техният живот е ценен.

Арт терапията е вид психотерапевтична терапия, начин за изразяване на конкретни емоционални или физически проблеми чрез изкуството.

Тя се използва за жени, преживели тежък стрес и живот в условията на домашно насилие. С помощта на специалисти в областта сме успели да помогнем на много жени да прекъснат порочния кръг на насилието и да спасят себе си и децата си.

Ние вярваме, че всеки живот е важен и всяка една жена заслужава да живее обичана и уважавана!

letter “Терапията ми помогна да излезна цяла от ада на домашното насилие, да събера сили, за да спася себе си и детето ми, и да си тръгна, а момичетата от групата станаха моето семейство”, А.Г.

Целта

Три месеца не са много време за много от нас, но за тези жени това ще бъдат три месеца, в които ще могат да посещават терапевтични сесии, да се опитат да се възстановят емоционално и да намерят сили да си тръгнат от насилника си.

Вашето дарение е парченце от пъзел, който може да спаси живот.

Благодарим ви, че ни подкрепяте и ставате част от написването на нова хубава история за някоя жена!

Тази организация е участник в проекта на Фондация BCause „Информиране, ангажиране, успех!“, финансиран по Фонд Активни граждани България от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Основната цел на проекта е подобряване на капацитета и устойчивостта на гражданския сектор.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!