Всички за Ивелин!

Начало на кампанията: 03.09.2021

Ивелин набира средства за лечение на множествена склероза в Москва за да стабилизира състоянието си. Това е автоимунно заболяване, което засяга централната нервна система и неминуемо води до трайно обездвижване. С провежданото лечение у нас той се влошава, докато в Москва гарантират стопиране на развитието на болестта.

Всички за Ивелин!
4 382 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS IVELIN

За кампанията

Ивелин страда от множествена склероза от 2018 год. От тогава започва лечение, което продължава и до днес, но без подобрение в състоянието. Затова се насочва към болница „Пирогов“ в Москва, където се прилага алтернативно лечение чрез имуноаблативна химиотерапия с трансплантация на стволови клетки.

Болницата декларира, че степента на стабилизиране при МС (дългосрочна ремисия) по време на периода на проследяване е 90-95%.

letter Здравейте, приятели! Казвам се Ивелин и съм на 27 години, от Чипровци. От 2017 г. имам поставена диагноза "Множествена склероза". Това е автоимунно заболяване, което засяга централната нервна система и неминуемо води до трайно обездвижване. В продължение на последните 4 г. години съм опитвал различни начини за лечение, но състоянието ми първоначално постепенно, а след това ускорено, се влошава и така до днес. Въпреки всички положени усилия от моя страна и от страна на различни специалисти, състоянието ми не се подобрява. В неспирния процес на проучване за най-различни варианти за лечение на МС в страната и чужбина, открих клиника „Пирогов“ в Москва (Русия), където провеждат терапия посредством химиотерапия и присаждане на стволови клетки. Статистиката сочи, че при 90-95% от пациентите, подложили се на това лечение през последните 10 години, прогреса на болестта е спрян. За да бъде ефикасно обаче, е жизнено важно да бъде проведено възможно най-скоро. Имам насрочена дата за май 2022 г. и се надявам, че ще мога да се подложа на лечението. Сумата необходима за провеждането на това лечение е на стойност 45 000 евро. Аз и моето семейство имаме нужда от Вашата помощ! Затова отправям апел към Вас и се надявам да ми помогнете да сбъдна мечтата си и да получа шанс за по-добър начин на живот. Да мога да се движа свободно, да се разхождам без затруднения, да мога да продължа живота си пълноценно без да изпитвам сегашните трудности!

Целта

Стойността на лечението е 45 000 евро и включва настаняване, храна, пълна оценка и лечение около 30-40 дни.

Ивелин би могъл да започне лечението през месец май 2022 год.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!