Помощ за Дани!

Помощ за Дани!

Начало на кампанията: 22.07.2021
Цел: 23 400 лв.
Остават: 9 016 лв.
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
2898 168 54 3839 лв. 760 лв. 6281 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 1 от 2 лв.0 от 5 лв.

Историята на Дани

Дани получава параплегия на долни крайници и пареза на горни крайници след инцидент на водна пързалка.

Имаше кампания в DMS в началото на 2019 год. за набиране на средства за лечение на заболяването чрез вливане на стволови клетки в Нови Сад, Сърбия.

Тогава Дани събра необходимата сума и лечението с автотрансплант ВМАС беше приложено.

Сега той се нуждае от интензивна физикална терапия, с която да се затвърди ефекта от вливките със стволови клетки.

След пауза в лечението поради противоепидемичните ограничения, Дани поднови интензивната рехабилитация в Сърбия.

Планирани са процедури за 4 месеца, всяка на стойност 3 000 евро. За 2022 година, лечението на Дани ще струва 12 000 евро.

letter Здравей! Аз съм Дани и съм на 20 години от гр. Враца. Както се казва, животът е пред мен. Именно сега би трябвало да черпя от него с пълни шепи. За съжаление, съдбата има други планове и бях принуден да порасна бързо, да се сблъскам с нещо, което никога не съм си представял, че може да се случи на мен. С тези неща е така, не вярваш, че може да се случи точно на теб... докато не се събудиш един ден, а реалността стане най-големия ти кошмар. Аз вярвам в съдбата и знам, че на никой не му е отредено нещо повече от това, с което би могъл да се справи! Моля те да ми подадеш ръка за едно по-добро бъдеще, в което ще мога да водя по-пълноценен начин на живот, а леглото няма да е моя затвор. Твой, Дани - сигурен в успеха!