Надежда за Поли!

Начало на кампанията: 19.07.2021

През 2024 год. Поли ще провежда интензивна рехабилитация в Турция, ако има необходимите средства за това. Помогнете на Поли да продължи своята рехабилитация, за да има смисъл всичко направено до сега, за да не се връща отново назад, особено когато вече има постигнати резултати.

Надежда за Поли!
20 482 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS POLI

За кампанията

Поли е с диагноза детска церебрална парализа. Освен това има и съпътстващи заболявания – хидроцефалия, хромозомна аномалия.

На детето са направени над 5 операции на краката, провеждана е и постоянна рехабилитация във всички болници и санаториуми за деца, докато пандемията не прекъсва усилените процедури.

Сега родителите на Полина започват отново интензивна рехабилитация на детето в България и в Турция. В Турция, освен рехабилитация в център Рибем, е предложено и лечение чрез вливки на стволови клетки в Лив хоспитал.

Офертата на турската клиника включва 24 сеанса физиотерапия (1 месец) на стойност 2280 евро, а за 4 курса инжектиране на собствени стволови клетки – 40 000 щатски долара.

letter Сумата не е по възможностите на семейството на Поли, затова стартираме дарителска кампания и апелираме към вашата щедрост!

Целта

През 2024 год. Поли ще провежда интензивна рехабилитация в Турция, ако има необходимите средства за това.

Да помогнеш е лесно

  • лева
    Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!