Надежда за Поли!

Начало на кампанията: 19.07.2021

Помогнете на Поли да продължи своята рехабилитация, за да има смисъл всичко направено до сега, за да не се връща отново назад, особено когато вече има постигнати резултати.

Надежда за Поли!
16 113 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS POLI

За кампанията

Поли е с диагноза детска церебрална парализа. Освен това има и съпътстващи заболявания – хидроцефалия, хромозомна аномалия.

На детето са направени над 5 операции на краката, провеждана е и постоянна рехабилитация във всички болници и санаториуми за деца, докато пандемията не прекъсва усилените процедури.

Сега родителите на Полина започват отново интензивна рехабилитация на детето в България и в Турция. В Турция, освен рехабилитация в център Рибем, е предложено и лечение чрез вливки на стволови клетки в Лив хоспитал.

Офертата на турската клиника включва 24 сеанса физиотерапия (1 месец) на стойност 2280 евро, а за 4 курса инжектиране на собствени стволови клетки – 40 000 щатски долара.

letter Сумата не е по възможностите на семейството на Поли, затова стартираме дарителска кампания и апелираме към вашата щедрост!

Целта

За втората половина на 2021 год. са необходими 13 700 евро за рехабилитация и 33 660 евро за вливки на стволови клетки.

Благодарим за всяко дарение!

Да помогнеш е лесно

 • лева
  Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!