Заедно за децата!
DMS DETE

Заедно за децата!

За да растат уверени и независими млади хора, ние трябва да чуваме детското мнение и глас. Това беше целта на дарителската кампания „Заедно за децата“ на Национална мрежа за децата, с която се осигуриха средства за участието на 60 деца и млади хора в младежкия форум Voice it #филтър.

Сподели

Заедно събрахме 655 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
223 67 0 58 лв. 200 лв. 40 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 3 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

За да растат уверени и независими млади хора, ние трябва да чуваме детското мнение и глас. Това е целта на дарителската кампания „Заедно за децата“ на Национална мрежа за децата, в която може да се включите с DMS DETE на номер 17777.

С нея ще се осигурят средства за участието на 60 деца и млади хора в младежкия форум Voice it #филтър, който ще се проведе на 19 ноември от 14:00 часа и ще се излъчва онлайн.

Следете събитието за актуална информация: https://www.facebook.com/events/274778674654380

Младежкото събитие Voice it се организира ежегодно и чества годишнината от приемането на Конвенцията на ООН за правата на детето. Събитието се провежда от 2015 година и се организира от децата и младежите от Младежка мрежа „Мегафон“ – програмата за детско и младежко участие на НМД.

Събитието събира деца, млади хора, професионалисти и организации, като им дава възможност да разговарят за правата на децата, да обсъждат важните за младите хора въпроси, да срещнат интересни каузи и да създават нови контакти. Всяка година събитието има своя тема, която се избира и разработва от младежите.

letter Основната идея зад Voice it e правото на децата и младите хора мнението им да бъде искано, чувано и зачитано по теми и при взимането на решения, които касаят живота им. Форумът дава възможност на децата да обсъждат важни за тях теми заедно с възрастните, да се включват в различни активности, които ги развиват като личности, да участват в социално ангажирани дейности, дискусии и уъркшопи.