Заедно за децата!

Заедно за децата!

Начало на кампанията: 24.06.2021
Цел: 7 200 лв.
Остават: 6 938 лв.
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
133 8 0 43 лв. 50 лв. 20 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 3 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Ние от Националната мрежа за децата се застъпваме за правото на всяко дете да има достъп до здравеопазване, образование и помощ от държавата за него и семейството му, за да растат уверени и независими млади хора.

Именно затова като обединение от над 140 организации и активисти помагаме на повече от 140 хиляди деца и 76 хиляди семейства годишно.

Как ще се застъпваме за децата, ако те не са част от дейностите на възрастните и ако не чуваме тяхното мнение и техния глас?

Точно по тази причина търсим вашата подкрепа и създадохме кампанията „Заедно за децата“. Целта е наберем средства за участието на 60 деца и млади хора в две събития на Национална мрежа за децата –  Годишна среща и Voice it, които се провеждат с участието на младежка мрежа Мегафон.

Тези събития  дават възможност на децата, заедно с възрастните, да обсъждат важни за тях теми, да се включват в различни активности, които ги развиват като личности, да участват в социално ангажирани дейности, дискусии и уъркшопи.

За всички деца това е възможност да се запознаят и да приложат на практика правото си на детско участие, правото си на мнение и да бъдат активни граждани на България.

letter Годишната среща ще се проведе през месец август 2021г., а Voice it през месец ноември 2021, а  средствата от даренията в размер на 7200 лв. ще бъдат използвани за настаняване и храна на младите участници.