Заедно за децата!

Начало на кампанията: 24.06.2021

Подкрепете детското участие на младежкия форум Voice it на Национална мрежа за децата!

Заедно за децата!
610 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS DETE

За кампанията

За да растат уверени и независими млади хора, ние трябва да чуваме детското мнение и глас. Това е целта на дарителската кампания „Заедно за децата“ на Национална мрежа за децата, в която може да се включите с DMS DETE на номер 17777.

С нея ще се осигурят средства за участието на 60 деца и млади хора в младежкия форум Voice it #филтър, който ще се проведе на 19 ноември от 14:00 часа и ще се излъчва онлайн.

Следете събитието за актуална информация: https://www.facebook.com/events/274778674654380

Младежкото събитие Voice it се организира ежегодно и чества годишнината от приемането на Конвенцията на ООН за правата на детето. Събитието се провежда от 2015 година и се организира от децата и младежите от Младежка мрежа „Мегафон“ – програмата за детско и младежко участие на НМД.

Събитието събира деца, млади хора, професионалисти и организации, като им дава възможност да разговарят за правата на децата, да обсъждат важните за младите хора въпроси, да срещнат интересни каузи и да създават нови контакти. Всяка година събитието има своя тема, която се избира и разработва от младежите.

letter Основната идея зад Voice it e правото на децата и младите хора мнението им да бъде искано, чувано и зачитано по теми и при взимането на решения, които касаят живота им. Форумът дава възможност на децата да обсъждат важни за тях теми заедно с възрастните, да се включват в различни активности, които ги развиват като личности, да участват в социално ангажирани дейности, дискусии и уъркшопи.

Как да помогна?

Вашата щедрост ще помогне на 60 деца да направят още една стъпка към по-доброто си бъдеще!

Ако споделяте каузата за по-щастливи деца, подкрепете Национална мрежа за децата!

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!