Заедно за децата!

Начало на кампанията: 24.06.2021

Инициативата „Заедно за децата“ ще набира средства за участието на 60 деца и млади хора в годишната среща на НМД. Срещата ще се проведе през м. август за участието на 60 деца от приемни семейства, деца доброволци или деца живеещи в грижа. Средствата в размер на 7200 лв. ще бъдат използвани за настаняване и храна на децата.

Заедно за децата!
324 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS DETE

За кампанията

Ние от Националната мрежа за децата се застъпваме за правото на всяко дете да има достъп до здравеопазване, образование и помощ от държавата за него и семейството му, за да растат уверени и независими млади хора.

Именно затова като обединение от над 140 организации и активисти помагаме на повече от 140 хиляди деца и 76 хиляди семейства годишно.

Как ще се застъпваме за децата, ако те не са част от дейностите на възрастните и ако не чуваме тяхното мнение и техния глас?

Точно по тази причина търсим вашата подкрепа и създадохме кампанията „Заедно за децата“. Целта е наберем средства за участието на 60 деца и млади хора в две събития на Национална мрежа за децата –  Годишна среща и Voice it, които се провеждат с участието на младежка мрежа Мегафон.

Тези събития  дават възможност на децата, заедно с възрастните, да обсъждат важни за тях теми, да се включват в различни активности, които ги развиват като личности, да участват в социално ангажирани дейности, дискусии и уъркшопи.

За всички деца това е възможност да се запознаят и да приложат на практика правото си на детско участие, правото си на мнение и да бъдат активни граждани на България.

letter Годишната среща ще се проведе през месец август 2021г., а Voice it през месец ноември 2021, а  средствата от даренията в размер на 7200 лв. ще бъдат използвани за настаняване и храна на младите участници.

Как да помогна?

Вашата щедрост ще помогне на тези 60 деца да направят още една стъпка към по-доброто си бъдеще!

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!