Помощ за Данил

Данил Замов Пловдив
Начало на кампанията: 28.05.2021

През 2016 год. Данил претърпява пътно-транспортно произшествие и получава рани на двата крака. Оттогава раните не могат да се затворят и дори се разширяват.

Помощ за Данил
7 729 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS DANIL

За кампанията

Необходимо е да бъдат редовно обработвани и превързвани от специалист, както и Данил да приема редица медикаменти и хранителни добавки.

Общо на месец разходите за обработка на раните, превързочни материали и лекарства възлизат на 1734.50 лв. по оферта на д-р Надка Карафезиева от АИППМП НСМ-д-р Надка Карафезиева” – Пловдив.

Лечението трябва да продължи минимум 10 месеца.

letter Тъй като раните са силно болезнени, Данил не може да работи и не може да си позволи лечение на такава стойност.

Целта

Към ноември 2021 год. състоянието на Данил се подобрява – раните му намаляват обема си, но лечението не трябва да спира.

Към 25.11.2021 год. в дарителската му сметка има 840 лв.

Към месец май 2022 год. лечението на Данил продължава. Доскоро е давало много добри резултати и раните са започнали да заздравяват, но отскоро е започнало влошаване. От направена посявка става ясно, че отново се е активирала бактерията „клебсиела“. По тази причина Данил започва лечение с широкоспектърен антибиотик.

Желанието му е да получи достъп до специфичен антибиотик, произвеждан в Грузия, атакуващ конкретно тази бактерия, но заради войната в Украйна не успява да организира доставката. За момента не е ясна и цената на антибиотика.

Към декември 2022 год. борбата на Данил с незарастващите му рани продължава. След лечение с нов антибиотик и грузински антибактериален препарат, за кратко Данил получава облекчение. В момента обаче отново изпитва силни болки, които стигат до костта. Лечението продължава.
Към началото на декември 2022 в дарителската сметка на Данил няма средства.

Да помогнеш е лесно

  • лева
    Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!