Помогни на малката Кая!

Начало на кампанията: 20.05.2021

Кая е родена в 30-а седмица от бременността с екстремно ниско тегло от 880 гр. Като всяко преждевременно родено бебе, тя преминава през много трудности през първите дни от живота си.

Помогни на малката Кая!
31 210 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS KAYA

За кампанията

В момента Кая се бори с рефракторна епилепсия и двигателни нарушения, следствие от мозъчен кръвоизлив, получен след раждането, който е довел до структурни промени в мозъка на детето, хидроцефалия и поставяне на клапа.

Преди няколко месеца, след консултация с лекари, които проследяват състоянието на детето – неонатолог, неврохирург и невролог, родителите са посъветвани да потърсят болница в чужбина, която има опит в терапия на деца под годинка, за да се започне кетогенна дие

letter Въпреки тежката епидемична обстановка, Кая и майка й заминават за Китай, град Фошан, болница за майчино и детско здраве, където на Кая започва да се прилага интензивна рехабилитация за двигателното развитие. Епилепсията се третира чрез комбинация от кетогенна диета и традиционна китайска медицина.

Целта

Към 06.08.2021 год. в дарителската сметка на Кая има 31 000 лв., от които за тази година ще бъдат изразходвани около 15 000 лв.

Кампанията продължава за набиране на 13 300 лв. за лечение през 2022 г.

 

Да помогнеш е лесно

 • лева
  Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!